Gazete Vatan Logo

Çukur dizisinin 23. yeni bölümünde Yamaç'tan beklenmedik hamle!

Çukur dizisinin 23. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da bu akşam neler yaşanacak? Çukur'da Yamaç Vartolu'ya ailesinden uzak durmasını söylüyor. İşte tüm detaylar...

Çukur dizisinin 23. yeni bölümünde Yamaç'tan beklenmedik hamle!

Çukur Pazartesi akşamları ekrana geliyor. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da yine heyecan dorukta... Yamaç ve Vartolu arasındaki konuşmalar diziye damga vuracak. Çukur dizisi yepyeni gelişmeleriyle bu akşam da izleyicileri ekrana kilitleyecek.

ÇUKUR 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İdris’in Celasun’a “Madem benim oğlum senin babanı öldürdü. Baban ben olayım, mirasçım ol!” sözleri dikkat çekerken, Celasun’un bu teklif karşısında ne diyeceği merakla bekleniyor. Sultan Nedret’ten, Vartolu-Saadet ilişkisini öğrenirken Yamaç, Vartolu’dan ailesinden ve evinden uzak durmasını istiyor. Aliço’nun Hale’nin ölümünün peşini bırakmadığı tanıtımda Emrah her yerde Baykal’ı arıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un 22. Bölümünde Vartolu’nun, Koçovalılarla birlikte Baykal’a oynadığı oyunun beklenmedik ve ağır bir bedeli olacaktır. Asıl mücadelenin yeni başladığı Çukur’da Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir. Baykal’ı kurtarmak için Koçovalıların karşısına geçen Elvis yeni bir fırtınaya sebep olacaktır. Aliço, Hale’nin intikamı peşinde koşarken geçmişi ile yüzleşecek, Nazım ise kırılan gururunu onarmak için kurduğu planı emin adımlarla ilerletecektir. Çukur’un yeni bölümünde gerilim doruk noktasına çıkacak.

Haberin Devamı