Gazete Vatan Logo

Çukur dizisi 7. yeni bölümde İdris mahalleye dönüyor!

Çukur dizisi 7. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Show TV'nin kısa zamanda fenomeni olmayı başaran dizisi Çukur'da İdris'in mahalleye dönüşü her şeyi alt üst eder. İşte Çukur'un bu akşamki bölümünde yaşanacak gelişmeler...

Çukur dizisi 7. yeni bölümde İdris mahalleye dönüyor!

Çukur 7. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Çukur'da Vartolu'nun son kozu herkesi şoke edecek. Çukur yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de olacak.

ÇUKUR 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Çukur’un yedinci bölümünde İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır. Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır. Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke edecek.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’un 6. Bölümünde tansiyon giderek yükselir. İsa’nın ölümünün ardından Yamaç’ın şüpheleri daha da artmıştır. Silah sevkiyatına yapılan baskın Yamaç’ın amca bildiği Emmi ve Paşa’yı baş şüpheliler haline getirir. Fokurdayan bir kazana dönüşen Çukur mahallesinde dengeler sonsuza kadar değişecektir. Kendini bir anda bambaşka bir dünyanın içinde bulan Sena, Yamaç’ın ilk defa hiç bilmediği yönüyle karşılaşır ve hayatının en büyük şaşkınlığını yaşar. Vartolu ile Selim arasındaki anlaşmanın seyri değişirken, kardeşlerinin aç olduğunu öğrenen Celasun, Koçovalılara ait bir silah deposunu soymaya karar verir. Bu hamlesi onu, Yamaç ile karşı karşıya getirecektir. Çukur’da sözü geçen biri olmak için harekete geçen Vartolu, aynı zamanda Yamaç’ı öfkelendirecek bir sürprizin de hazırlıklarına girişir.

Haberin Devamı