Gazete Vatan Logo

Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Çukur 85. Bölüm izle!

Çukur 85. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çukur’un 85. son bölümünde Selim ve Cumali, Çağatay’dan gelen paketle birlikte dehşete düşer. İkili Yamaç ile ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay’a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam eder. Çağatay’ın yaptığı hamle ise sadece Koçovalıları değil bütün Çukur’u zor durumda bırakır. Öte yandan Vartolu ve Yamaç karşı karşıya gelir. Peki, Çukur 86. Bölüm ilk sahne yayınlandı mı? Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Çukur 85. Bölüm izle!

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur’un dün akşam yayınlanan 58. Bölümünde Vartolu ve Yamaç’ın karşı karşıya geldiği sahne damgasını vurdu. İzleyenler ikilinin nasıl bir hesaplaşma yaşayacağını merak ederken arama motorlarından Çukur 86. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm ilk sahne yayınlandı mı? diye araştırmaya başladı. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Necip Memili’nin paylaştığı Çukur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 86. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR 85. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur 85. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Çukur’un 85. son bölümünde Selim ve Cumali, Çağatay’dan gelen paketle birlikte dehşete düşer. İkili Yamaç ile ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay’a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam eder. Çağatay’ın yaptığı hamle ise sadece Koçovalıları değil bütün Çukur’u zor durumda bırakır. Damla, geçmişten gelen hesaplarla yüzleşmek zorunda kalır. Geçmişle hesaplaşması gereken bir isim de Akın olur.

Haberin Devamı

Çukur’dan gelen haberler harelete geçmeye karar veren Karaca, karşısında Azeri’i bulur. Vartolu ve Mahsun’un nasıl bir hamlede bulunacağı akıllarda soru işareti yaratırken yaşanan gelişmeler Çukur’da yepyeni bir oyunun başlamasına sebep olur. Vartolu ve Yamaç’ın karşı karşıya geldiği anlar merakla bekleniyor.

ÇUKUR 85. BÖLÜM İZLE