Gazete Vatan Logo

Çukur 35. yeni bölümde savaş gittikçe alevleniyor!

Çukur 35. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur dizisinde yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Bir anda Çukur'daki dengeler alt üst olurken Yamaç ölümden döndü ailesini kaybeden Yamaç'ın yardımına çeto koştu. Peki Çukur 35. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Çukur 35. yeni bölümde savaş gittikçe alevleniyor!

Çukur 35. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen fenomen haline gelen Çukur dizisinde bu hafta Çukur'da hakimiyetin tadını çıkaran Karakuzular beklenmedik Cumali gelişmesi ile yeniden teyakkuza geçer. Çukur 35. yeni bölüm fragmanlarında Karakuzular ve Koçovalılar arasında savaş giderek artacaktır.

ÇUKUR 35. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek!

Karakuzular, Çukur’da hakimiyetlerinin tadını çıkarırken beklenmedik anda Cumali’nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. İntikam yemini eden Cumali, yıllar sonra kardeşi Yamaç ile yüzleşecek ve Karakuzular’a karşı hiç vakit kaybetmeden harekete geçecek.

Karakuzular’la yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç da ailesini ve Çukur’u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzular’ın gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Sena, Vartolu’nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.

Haberin Devamı

ÇUKUR 35. BÖLÜM 2. FRAGMANI