Gazete Vatan Logo

Crown Deluxe'te 10 Bin Lira Babalar Günü İndirimi

%50 prim garantisi ile Babalara Özel CROWN DELUXE’te m2’si 2000 TL’den 0 faiz oranıyla, üstelik yeni satışa sunulan A blokta 10,000 TL indirim

Babacan Yapı, Crown serilerinden biri olan ve Bahçeşehir bölgesinde inşa ettiği CROWN DELUXE’te 159 bin liradan başlayan fiyatlarla herkesi ev sahibi olmaya çağırıyor. Crown Delux’te BABALAR GÜNÜNE ÖZEL yeni satışa sunulan A blokta 10.000 TL indirim fırsatı da sizi bekliyor! Üstelik de peşin fiyatına, hiç peşinat ödemeden ve 40 ay boyunca 0 faiz imkânıyla…

Proje ve kampanyalar hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Babacan Yapı’nın Crown serisinde yer alan ve adeta yeni bir şehir konseptinde inşa edilen CROWN DELUXE’te uygun fiyatlı ev sahibi olma fırsatı devam ediyor. 159 Bin TL’den başlayan satış fiyatlarıyla isteyen herkes 40 ay boyunca 0 faiz imkânıyla ev sahibi olabilecek. Crown serisinde; Crown Residence, Crown Park, Crown Plaza, Crown Apertmans ve Crown Tower da bulunuyor.

Lokasyonuyla cezbediyor

Babacan Yapı’nın 13 dönüm arazi üzerine çift 2 blok imalatının hızla ilerlediği proje, lokasyon değeri ile yatırımcıları cezbediyor. Projenin bulunduğu adada, Medical Park Hastanesi, birbirinden güzel konserlerin, gösterilerin ve festivallarin hayata geçirildiği Festival Park, 20.000 m2 büyüklüğündeki dev ve çok özel spor kompleksi Club İstanbul, 3 kilometre uzunluğundaki birbirinden popüler restoranlar ve kafelerin yer aldığı meşhur Fransız Sokağı bulunuyor. CROWN DELUXE’un hemen yanı başında yer alan İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan TEM Otoyolu’na, Akbatı AVM’ye, yeni inşa edilecek TED Ankara Koleji ve Özel İsviçre Hastanesi’ne ulaşım ise sadece 2 dakika.

Haberin Devamı

Crown Deluxe sosyal olanakları, ödeme kolaylıkları, ulaşım bilgileri ve tüm detaylar burada!

Her yere 100 adım…

Farklı, sıcak ve doğal peyzaj mimarisi ile de dikkat çeken CROWN DELUXE’te birçok önemli markanın yer almak için görüşmelerini sürdürdüğü 44 ticari ünite de bulunuyor. Birçok ayrıcalığı bünyesinde barındıran CROWN DELUXE, ulaşım ve sosyal olanaklara 100 adım mesafede konumlandırılmasıyla, standart konut anlayışından uzak, yüksek tavan, geniş m2 ve geniş teras yapılandırılmasıyla, residence hizmetlerinde maximum kalite servisi sunuyor.

Haberin Devamı

159 Bin Liradan Başlayan Fiyatlarla

Estetik mimari tasarımı ferah iç mekânlarla buluşturan CROWN DELUXE, strain gain sistemiyle zemin güçlendirme çalışmalarının en yüksek seviyede yapıldığı, imalatında c-40 sınıfı betonun kullanıldığı yapıda daire içlerinde, ahşap lamine parke, tekstil bazlı ithal duvar kâğıdı, akrilik tezgâhlar ile birinci sınıf ince işçilik ve malzeme kullanılıyor. Daire planlamalarında, net tavan yüksekliğinin 2.96 olduğu ve geniş teras alanlarına yer verilen projede, 35 m2 teras alanlar bulunuyor.

Hemen tapu teslimatının yapıldığı CROWN DELUXE 'te;

83 m2, 1+1 private suit’ler 159 Bin TL’den
114 m2, 2+1 new family suit’ler 238. Bin TL’den
180 m2 3+1 comfort suit’ler 368 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.