Gazete Vatan Logo

Counter-Strike Online’da büyük içerik güncellemesi!

EXON Avrupa’nın 10 Temmuz’daki devasa içerik güncellemesi ile renklenen Counter-Strike Online (CSO)’da Türk oyuncular patlamaları hissetmek üzereler. CSO Türkiye’deki tüm oyuncular için daha fazla silah, harita ve gelişmiş eşyaları takiben zombiler, terör

NEXON Avrupa’nın 10 Temmuz’daki devasa içerik güncellemesi ile renklenen Counter-Strike Online (CSO)’da Türk oyuncular patlamaları hissetmek üzereler. CSO Türkiye’deki tüm oyuncular için daha fazla silah, harita ve gelişmiş eşyaları takiben zombiler, teröristler, suçlular ve tüm yeni karakterleri öldürmek için olağanüstü bir aksiyon da olacak.

Yeni çatışma yerleri!

Teröristlerin gizli üssüne baskın yapmak için vahşi yaşama gönderilen keskin nişancı ekibi antik kalıntıların yakınlarında pusu kuruyor. Hem keskin nişancı hem de terörist ekiplerin destek ekipleriyle irtibatları kesilince ellerindeki silahlarla birbirleriyle çatışmaya giriyorlar. Harabeler haritası ise karşı tarafın silahlarından kurtulmayı hedefleyen AWP haritası türünde. NEXON Avrupa gerçekleştireceği iki haftalık etkinlikle bu yeni Keskin Nişancı haritasını kutluyor. Deneyin ve ücretsiz ödüller kazanın!

Bir fare boyutuna kadar küçülebilen özel ve hayali harita da aynı zamanda duyurulacak. Boyutu küçük ama korkusu yeter! Oyuncuları ölmeleri için dibe çekecek olan türbin ve ölümcül fare kapanları da mevcut. Mutfakların ne kadar tehlikeli bir hale gelebileceğini görmek ister misiniz? Fare haritalarıyla Klasik, Team Deathmatch, Gun Deathmatch ve Zombie modlarında oynayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm zamanların en iyisi Zombie: The Klasik için hayatta kalma haritası da piyasaya sunulacak. Counter-Strike’daki resmi bombayı etkisiz hale getirme haritasından esinlenilen bu harita CSO ve CS 1.5’in başarısını geride bırakıyor. Bu büyük ve geniş harita iki bomba alanı, düşmüş bir uçak ve bir kamyonla birlikte şehrin kenar mahallelerinde yer alıyor. Bu haritada oynamanın amacı ise zombilerden korunan kamp alanlarını bulmak.

Öldürücü silahlarla öldürücü aksiyon!

Heyecan henüz bitmedi. İki özel ve güçlü silah Türk oyunculara gerçek bir heyecan yaşatmak için bekliyor. Yarı otomatik ve tam otomatik modlarda ateş edebilme yeteneğine sahip olan çift-el silah ‘Dual Infinity’ bu silahlardan ilki. Yarı-otomatik modda ateş ederken hassasiyet ve verilen zarar, ateş etme hızıyla birlikte belirgin bir şekilde artıyor. NEXON Avrupa Dual Infinity ve geliştirme seçenekleri için bugün başlayan 2 haftalık bir etkinlik başlatıyor.

Haberin Devamı

Ayrıca en hızlı ateş eden hafif makineli tüfeklerden biri olan MP7A1 de bugün piyasaya çıkıyor. Bu makineli tüfek, saldırı modunda geniş bir alana yayılan 20 turluk 4,6x300 mm cephane taşıyor. Duruma göre keskin nişancı moduna geçebilen silaha, orta mesafelerde kullanılacak bir dürbün de eklenebiliyor.

Dahası "Savaş Gazisi" ve "Zombi Avcısı" gibi unvanları içeren özel madalyonlar, Zombie: The Klasik mod''da savaş yetenekleri ve öldürme sayıları da ödüllendirilecek. Oyuncuların CSO deneyimini artırmak üzere Teröristler için Vigilante Corps, Counter-Teröristler için PLA (Insanlığın Kurtuluşu Ordusu Özel Operasyon Kuvvetleri) gibi daha fazla karakter sunulacak.

Son olarak, NEXON Avrupa Ramazan''da CSO keyfini yaşamak için en iyi yolu sunuyor. Ramazan boyunca, 10 Temmuz - 7 Ağustos arasında, tüm oyuncular 18:00 – 00:00 arası fazladan yüzde 15 EXP kazanacak.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Counter-Strike Online’da büyük içerik güncellemesi!