Gazete Vatan Logo
Magazin Coşkun-Ceyda Sabah çifti boşandı!

Coşkun-Ceyda Sabah çifti boşandı!

Udi sanatçı Coşkun Sabah’la Türkiye eski güzeli Ceyda Sabah boşandı. Ceyda Sabah hakkında çıkan; '4.5 milyon liraya boşandı' haberlerine açıklık getirdi.

Coşkun-Ceyda Sabah çifti boşandı!

Udi sanatçı Coşkun Sabah’la Türkiye eski güzeli Ceyda Sabah boşandı. Coşkun Sabah’a 2 milyon liralık tazminatın yanı sıra iki kızı için aylık 5’er bin liradan 10 bin lira ve kendisi için aylık 10 bin lira olmak üzere toplam 20 bin lira nafaka isteyen Ceyda Sabah ile Coşkun Sabah adliye çıkışı bir araya gelmemeye özen gösterdi. Ceyda Sabah, “4.5 milyon liraya boşandığımız şeklinde çıkan haber kesinlikle doğru değil. Elbette her şeyin bir bedeli var. Hayatımızı devam ettirmek için bunun bir bedelinin olması lazım. Para konusunu telaffuz etmek istemiyorum. Önemli olan 19 yıllık bir evliliğin bitmiş olması” diye konuştu. Coşkun Sabah da, “Kısmet buraya kadarmış. Bundan sonra hayatımızın idamesine devam edeceğiz” dedi.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde dün görülen ve yaklaşık 2 saat süren davanın karar duruşmasına davacı Ceyda Sabah ile davalı Coşkun Sabah ve avukatları katıldı. Gizli yapılan duruşmada taraflar mahkemeye 25 maddelik bir boşanma protokolü sundular. Mahkeme hakimi boşanma protokolünün ardından taraflara boşanma konusunda kararlı olup olmadıklarını sordu. Taraflar boşanmak istediklerini belirtti. Duruşma sonrası bir müddet aynı odada hakimle görüşen taraflar daha sonra avukatlarıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Duruşma çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplayan taraflardan Ceyda Sabah bir gazetede çıkan ‘4.5 milyon liraya boşanıyorlar’ haberinin kesinlikle doğru olmadığını açıkladı. Ceyda Sabah, “Elbette her şeyin bir bedeli var. Hayatımızı devam ettirmek için bunun bir bedeli olması lazım. Mahkemeye 25 maddelik bir protokol sunduk ve boşanmanın sonuçları hakkında anlaştık. Para konusunu telaffuz etmek istemiyorum. Birbirimizi mağdur etmeyecek bir tazminata karar verildi. Tazminat ve nafakaya hükmedildi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kısmet buraya kadarmış

Duruşmanın ardından birbirleriyle konuşmadıkları gözlenen taraflardan Coşkun Sabah da, “Kısmet buraya kadarmış. Bundan sonra hayatımızın idamesine devam edeceğiz. Tazminat konusunda konuşmak istemiyorum. Ancak birbirimizi mağdur etmeyecek bir karar verildi” diye konuştu. Coşkun Sabah adliyenin B Kapısı’ndan basın mensuplarına açıklama yaparken Ceyda Sabah da aynı kapıdan çıktı. Ancak Coşkun Sabah’a bir şey söylemeden avukatıyla birlikte yolun karşısına geçti. Coşkun Sabah arabasına binerek adliyeden uzaklaşırken Ceyda Sabah da avukatıyla adliyenin ön kapısına doğru yürümeyi tercih etti.

Haberin Devamı

'BENDEN AYRILIRSA İNTİHAR EDERİM' DEMİŞTİ

Ceyda Sabah 1995 Türkiye eski güzeli seçildikten iki yıl sonra Coşkun Sabah’la evlenmişti. 19 yıllık evliliğin ardından Coşkun Sabah’a boşanma davası açan iki çocuk annesi Ceyda Sabah 1 milyonu maddi, 1 milyonu manevi 2 milyon liralık tazminat istemişti. Ceyda Sabah, boşanma dilekçesinde Coşkun Sabah’ın cep telefonuna aşk mesajlarının geldiğini iddia etmiş, Coşkun Sabah ise telefon ve mesajların kendisine değil şirket çalışanına ait olduğunu iddia etmişti. Coşkun Sabah daha önce yaptığı açıklamada, “Ben eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Benden ayrılırsa intihar ederim. Onlarsız yaşayamam “diye konuşmuştu.

Haberin Devamı