Gazete Vatan Logo

Corridor Rezıdans’ta geri sayım başladı: Son 60 daire

Sur Yapı Corridor Rezidans’ta son 60 daire için geri sayım başladı. 1+1 rezidans daireler 228.000 TL’den, 2+1 rezidans daireler ise 473.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Üstelik tamamı peşin ödemelerde %10 + %10 indirim fırsatı ile evinizi alabilirsiniz.

Corridor projesi 2. Maslak olmaya aday bir bölgede, çevresindeki dünyaca ünlü 5 yıldızlı otel yatırımları ve AVM’lerle Corridor, bir çekim merkezi haline geliyor. Avrupa sokaklarını aratmayan Cadde’siyle alışveriş ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Farklı mimarisi, sunduğu keyifli ve prestijli bir hayatla birlikte yaşam kalitesini de, kira değerini de her geçen gün artırıyor. Bu özellikleri ile yüksek standartlar, yüksek kira getirisini de sağlıyor.

Corridor, konut projeleriyle hızla gelişen, İstanbul’un yükselen yıldızı Güneşli’de TEM, E-5 ve Atatürk Havalimanı’na yakınlığıyla eşsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Çalışan ve sürekli seyahat edenlerin nitelikli konut ihtiyacını karşılıyor.Corridor’un öne çıkan bu özellikleri nedeniyle yatırımcılar sırada, daireler ise sınırlı sayıda!

Sur Yapı Corridor’da 3 Arkadaşınızla Komşu Olun, 5.000 TL İndirim Kazanın!

Sur Yapı Corridor projesi kapsamında sınırlı sayıda 1+1 daire için kampanya başlattı. Sur Yapı İstanbul’un yükselen yatırım merkezi Güneşli’de yer alan Corridor’da toplu alımlarda büyük fırsat sunuyor. 3 arkadaşıyla birlikte Corridor’a gelen müşteriler yapmış oldukları satın alım sonucunda sınırlı sayıdaki 1+1 dairelerde 5.000 TL indirim kazanacaklar. Ayrıca müşteriler Corridor Excellence Card fırsatlarından da yararlanabilecekler.

Haberin Devamı

Kaçırılmayacak yatırım fırsatı ve 1+1 daireler için acele edin. Detayları konuşmak için sizi satış ofisimize bekliyoruz.

Corridor hakkında detaylı bilgi için: 444 5 787 / www.suryapicorridor.com.tr