Gazete Vatan Logo

Corona virüs önlemleri için PTT'ler kapandı mı?

Corona virüs önlemleri çercevesinde İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğünden açıklama geldi. PTT'de bugün ve önümüzdeki günlerde işlem yapmak isteyen müşteriler de internette PTT'ler kapandı mı? PTT şubeleri kapalı mı? Bugün PTT'ler açık mı? sorularını araştırıyor. İşte PTT ile ilgili son durum...

Corona virüs önlemleri için PTT'ler kapandı mı?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde gerçekleştirilen sosyal yardım ödemelerini almak isteyen vatandaşlar internetten sıklıkla PTT'ler kapandı mı? Bugün PTT'ler açık mı? sorularını aratıyor. İşte detaylar...

Sosyal destek ödemeleri sürecinde bazı PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşandı. PTT işyerlerindeki yoğunluk ve sosyal mesafe kuralının tam olarak uygulanamaması nedeniyle İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğünden corona virüs önlemi açıklaması yapıldı.

PTT'LER KAPANDI MI? BUGÜN PTT'LER AÇIK MI?

İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğünden yapılan açıklamada, bugünden itibaren sosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı, sürekli olarak yoğunluk yaşanan PTT iş yerlerinin ikinci bir açıklamaya kadar kapatma kararı alındığı belirtildi.

İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğü, bugünden itibaren sosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı ve sürekli yoğunluk yaşanan iş yerlerine ilişkin kapatma kararı alındığını duyurdu.

İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğü açıklamasında, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde gerçekleştirilen sosyal yardım ödemeleri sürecinde bazı PTT iş yerlerinde yaşanan yoğunluğun çalışanlar ve müşterilerin sağlığını tehlikeye düşürmemek amacıyla kapatılması kararı alındığı vurgulandı.

Haberin Devamı

SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİ EVLERE YAPILACAK

Kararın bugünden itibaren uygulanacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"03 Nisan 2020 tarihinden itibaren, sosyal mesafe kurallarının uygulanamadığı, sürekli olarak yoğunluk yaşanan iş yerlerimizi ikinci bir açıklamaya kadar kapatma kararı aldık. Bu süreçte sosyal yardım ödemeleriniz, PTT dağıtıcılarımız tarafından İl Emniyet Müdürlüklerimiz ile iş birliği içerisinde, kolluk kuvvetlerimiz ve bekçilerimizle birlikte evlerinizde yapılacaktır. Kapatılmayan iş yerlerimizde ise gün içinde yoğunluğun artışına göre hizmetimiz durdurulabilecektir. Toplum sağlığımız için tedbirlerimizi artırmaya ve sizin için çalışmaya devam ediyoruz."

Haberin Devamı