Gazete Vatan Logo

Coldwell Banker'ın hedefi liderlik

Coldwell Banker, 2016 hedeflerini açıkladı.

Antalya’da gerçekleştirilen ‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

2015 yılında ofis sayısını 55’ten 96’ya çıkardıklarını vurgulayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ‘’Hedefimiz 2016’da 200 ofis ve 2000 gayrimenkul danışmanına ulaşmak. Amacımız ise Coldwell Banker'ı dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 1 numara yapmak" diye konuştu. Coldwell Banker Global Ülkelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı David Riker ise ‘’Coldwell Banker’ın Türkiye'de de lider olacağına inanıyoruz’’ dedi.

Global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın Uluslar arası Broker Kampı, seminerler, workshoplar ve birbirinden renkli etkinliklerin ardından sona erdi. Zirvede 2016 hedeflerini açıklayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ’Hedefimiz, 2016’da 200 ofis ve 2000 gayrimenkul danışmanına ulaşmak. Amacımız ise Coldwell Banker'ı dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 1 numara yapmak" dedi.

Haberin Devamı

109 yıllık geçmişiyle dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakaladı.

Amerika, Brezilya, Malta ve Hindistan'dan Coldwell Banker Üst Düzeylerinin katıldığı zirvede, Coldwell Banker Türkiye’nin 2016 hedefleri açıklandı. Zirvenin açılışında konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, sözlerine, " Hayal ettiğiniz herşey gerçektir. Bugün burada başarının tesadüf olmadığını bilen ve hayallerini gerçeğe dönüştürenlerle birlikteyiz. Ve zirveye asansörle çıkılmayacağını bilenlerle...’’ diyerek başladı.

‘’HEDEFİMİZ ZİRVE…’’

2015 yılında gerçekleştirdikleri projeler, verdikleri eğitimler ve marketing faaliyetleri hakkında bilgi veren Dr. Gökhan Taş, 2014’te 55 ofis iken bu yıl 96 ofise çıktıklarının altını çizdi. 2016 hedeflerini de zirvenin son gününde açıklayan Gökhan Taş; ‘’2016’da 200 ofis ve 2000 gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için benzersiz bir işletme sistemimiz, benzersiz bir destek sistemimiz, benzersiz bir teknolojik altyapı, marketing, franchise ve iş geliştirme desteğimiz, denetleme ve değerleme sistemimiz var. Amacımız dünyada olduğu gibi, Coldwell Banker'ı Türkiye'de de 1 numara yapmak" diye konuştu.

Haberin Devamı

BAŞKAN YARDIMCISI DAVID RIKER’DAN COLDWELL BANKER TÜRKİYE’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Zirveye katılan Coldwell Banker Global Ülkelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı David Riker da konuşmasında, Coldwell Banker Türkiye’nin en hızlı büyüyen, örnek ülke temsilciliği olduğunu kaydetti. David Riker, ‘’Dünyada olduğu gibi, Coldwell Banker'ın Türkiye'de de lider olacağına inanıyorum. Coldwell Banker Türkiye; vizyonu, eğitim sistemi, işletme modeli, paylaşım sistemi ve teknolojik altyapısı ile sektörde rekabetin sınırlarını üst seviyeye taşıyor’’ dedi.

‘’ DÜNYADAN SONRA TÜRKİYE’DE DE BU İŞİN KİTABINI YAZIYORUZ’’

Antalya’daki Zirvede, Kurumsal İletişim Direktörü Eylem Öztürk’ün 2016 yılı kurumsal iletişim vizyonunu anlattığı bir oturum da gerçekleştirildi. Eylem Öztürk, oturumda yaptığı konuşmada, ‘’Coldwell Banker, dünyada gerçekleştirdiği ilklerle ve 109 yıllık geçmişiyle hiç şüphe yok ki bu işin kitabını yazmıştır. Şimdi ise Türkiye’de bu işin gerçekten kitabını yazmaya başlıyoruz" dedi. Eylem Öztürk, 2016 yılında TV ve radyo reklamlarının planlandığını belirtti.

Haberin Devamı

Oturumda, Coldwell Banker’ın 2016 yılında hayata geçirilecek kitap projesinin de lansmanı yapıldı. Doktorluktan Vazgeçip Gayrimenkulde Dünyanın Zirvesine Tırmanan Bir Adamın Öyküsü’’ nün anlatıldığı kitapta, Coldwell Banker Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş'ın sektörle ilgili tecrübe ve satış hikayeleri anlatılacak. İlk kez bu organizasyonda duyurulan ve büyük bir coşkuyla karşılanan kitap projesi, 2016 yılında hayata geçecek

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ‘’Şehire Göç: Mülkiyet ve Sosyal Hareketlilik’’, Yaşam Koçu Aret Vartanyan ‘’Gerçekten Yaşıyor musunuz ve Yaşadığınız Kendi Hayatınız mı?’’ ve Dr. Şaban Kızıldağ da " Mazeret Yok’’ başlıklı ilgi çekici ve ufuk açıcı seminerleriyle zirveye renk kattılar. Zingat CEO’su Ahmet Kayhan da ‘’Etkili ilan Vermenin 5 Adımı’’ başlıklı seminerinde birbir ilginç örneklerle ilan vermenin inceliklerini anlattı.

Haberin Devamı