Gazete Vatan Logo

Coldwell Banker hedeflerini açıkladı

Coldwell Banker Türkiye'nin, her üç ayda bir gerçekleştirdiği "Blue Days" toplantıları, gayrimenkul profesyonellerini bir araya getirdi.

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş: "Gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde uygulamaları hayata geçiriyoruz"

Coldwell Banker Türkiye'nin, her üç ayda bir gerçekleştirdiği "Blue Days" toplantıları, gayrimenkul profesyonellerini bir araya getirdi. Adana, Ankara, İzmir ve İstanbul olmak üzere 4 farklı ilde düzenlenen toplantılara yaklaşık 450 gayrimenkul profesyoneli katıldı.

Coldwell Banker'ın tüm Türkiye'deki gayrimenkul danışmanları ile Brokerlarının buluştuğu ve birbirlerinin deneyimlerinden faydalanma imkanı buldukları etkinlikte, Coldwell Banker'ın sektöre getirdiği yenilikler hakkında da bilgi verildi.

İstanbul Dedeman Bostancı Otel'de düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, Türkiye pazarına girdiği günden bu yana büyük bir gelişme kaydettiklerini belirtti ve 2015'te pazarda sağlam projelerle rekabete devam edeceklerini söyledi. Taş, "Gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde kararlar aldık. Sektörde bir ilki gerçekleştirerek franchise sözleşmelerimizin süresini 5 yıldan 10 yıla çıkardık. Böylelikle franchise sahiplerimizin ve gayrimenkul danışmanlarımızın, sektörümüzde en fazla kazanan ve en uzun süreli çalışan kişiler olması hedefimize bir adım daha yaklaştık. Yeni franchise anlaşmalarımızla birlikte ofis sayımızı hızla artırarak 23 ilde 67 ofise ve 500'e yakın gayrimenkul danışmanına ulaştık." dedi.,

Haberin Devamı

Teknolojiyi çok önemsediklerini ifade eden Gökhan Taş, "Marka olarak tüm ofislerimizin bilgiye erişimlerini daha da kolaylaştırmak ve işlerin daha hızlı yapılmasını sağlamak adına önemli büyük yatırımlar yaptık. 2015'te en önemli hedeflerimizden biri, özellikle mobil teknolojiyi tüm danışmanlarımızın her yerde kullanabilmelerine olanak sağlayacak şekilde geliştirmek. Bunun için Google Türkiye ile çok büyük bir anlaşma yaptık. Danışmanlarımızın mobil olarak çok hızlı ve çok aktif bir biçimde, Google altyapısıyla tüm ihtiyaçlarını entegre bir sistemle çalışır bir hale getireceğiz. Danışmanlarımızın dışında müşterilerimizin de Türkiye'de hiç bir markada olmayan ve hayal bile edemedikleri bir şekilde teknolojiyi kullanmalarını sağlamak, bir diğer önemli hedefimiz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı