Gazete Vatan Logo
Magazin Çok şanslı bir çocuktum

Çok şanslı bir çocuktum

Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, “Ben çok şanslı bir çocuktum. Ailem her konuda en büyük destekçim oldu ve bana hep güç verdi” dedi

Çok şanslı bir çocuktum

Şu sıralar ‘Güldüy Güldüy Show’un modaretörlüğünü yapan Ezo Sunal, hayatıyla ilgili samimi açıklamarda bulundu. Güler yüzlüyle hafızalara kazınan Sunal, kapak olduğu DG World dergisine şöyle konuştu:

Ben çok şanslı bir çocuktum. Ailemizi seçemiyoruz ama benim için iyi ve sevgi dolu bir ailede dünyaya gelmek büyük bir şans. Ailem her konuda en büyük destekçim oldu ve bana hep güç verdi.

Ortaokulu bitirdiğim yaz babamı kaybettik. Annem ve ağabeyim psikolojimi düşünerek lise için beni İngiltere’ye göndermeye karar verdiler. İyi ki de öyle oldu, hayatımın en güzel yıllarıydı diyebilirim.

Yoğun tempoda kendimi fiziksel ve psikolojik olarak sağlam tutmak için bol bol hareket ediyorum, egzersiz yapıyorum, yeni çocuk şarkıları yapıyorum. Üretmek bana iyi geliyor.

Ağabeyi Ali Sunal ile ilişkisi için “Biz hep iyi anlaşırdık, anlaşamadığımız konular olsa da bunu çözmeyi öğrendik. Her şeyden önce birbirimizi çok seviyoruz. Kardeş dünyadaki en önemli şey gerçekten ve iyi ki benim ağabeyim Ali olmuş. Çok şanslıyım.”

Haberin Devamı