Gazete Vatan Logo
Magazin Çok kırgınım

Çok kırgınım

İbrahim Tatlıses uzun bir süre sonra İstanbul’a geldi. “Bir daha buralara dönmem. Bazı kişilere çok kırıldım, küstüm” dedi.

Çok kırgınım

Geçen yıl sürpriz bir şekilde İzmir’e yerleşerek herkesi şaşırtan İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra İstanbul’da ortaya çıktı. Eski çalışanı Fulya Akbay Toprak’ın, doğum yapmasından sonra günübirlik İstanbul’a gelen sanatçı hastanede eski çalışanını ziyaret etti. Tatlıses, “Bebeğe ‘İbrahim Barış’ adını verdim. Küçük kızım Elif Ada erkek olsaydı ismini Barış koyacaktım. Çok istemiştim Barış’ı” dedi.

İzmir’e yerleşmesiyle ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: “Bir daha İstanbul’a gelmeyeceğim. Bazı kişilere küstüm. Küstüğüm o isimler bende kalacak, çünkü onlar kendilerini iyi biliyorlar. Çok kırıldım, asla düzelmeyecek. Beni kıran isimler sanat camiasından değil. Sanat camiasındaki dostlarım hepsi dostluklarını yaptılar, hepsi adamlıklarını yaptılar.”

Tatlıses’in hastane ziyaretine kızı Elif Ada da geldi. Ayşegül Yıldız kızıyla hastanenin arka kapısından maskeyle çıkıp, koşar adımlarla arabasına bindi.