Gazete Vatan Logo
Magazin Çok büyük sınavlardan geçtim!

Çok büyük sınavlardan geçtim!

Şimdilerde ailesiyle Bakü’de yaşayan sunucu Özge Uzun, “Allah’a beni büyük sınavlardan geçirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Çok büyük sınavlardan geçtim!

Sunucu Özge Uzun, Emre Saygı’nın sunduğu ‘Hadi Be’nin konuğu oldu. Şu sıralar yeni kitabı ‘Kalbinin Ses Telleri’ni beğeniye sunan Uzun, “Artık Bakü’de yaşıyorum ve 6 aydır kendimi dinlemeye başladım. Hayattan neler bekliyorum onları düşünüyorum bu aralar. Bu nedenden dolayı televizyonda program yapmak istemiyorum” dedi.

Evlenecek sandım

Hep sınavlardan geçtiğinden de bahseden sunucu, “Allah’a teşekkür ediyorum. Beni büyük sınavlardan geçirdiği ancak bunları anlatma yeteneği verdiği için” diye konuştu. Eşi Volkan Üst ile yeniden barışan Uzun, o dönemleri şöyle anlattı: “Volkan çok hasta olmuş ben de çocuklarla ilgili bir şey yazıyordum kendisine ama bana geri dönmüyordu. Uzun bir mesaj attım ama hastanedeymiş. Durumu öğrenince çocuklarımın babası diye çok ağladım. Sonrasında konuşmaya başladık ve, ‘Seninle konuşmam gerekiyor’ dedi. Ben de başka birisiyle evlenecek diye düşündüm. ‘Tekrar evliliği deneyelim’ dedi ve evlendik.”