Gazete Vatan Logo

CoD: Black Ops 3 çıkıyor!

FPS dünyasının ünlü yapımlarından Call of Duty serisinin merakla beklenen yeni oyunu Black Ops 3'ün çıkış tarihi GameSpot tarafından ortaya çıkarıldı.

CoD: Black Ops 3 çıkıyor!

Geçtiğimiz haftalarda kısa bir fragman ile sadece adı konulan yeni Call of Duty oyununun resmi tanıtımı yapılmadan çıkış tarihi gözüktü!

Hatırlanacağı üzere iki gün önce senaryosu hakkında bilgiler veren bir video ile ikinci kez karşımıza çıkan Black Ops 3, yaklaşık bir ay sonra oyun için düzenlenecek bir basın konferansıyla oyun içi detaylarla ve oynanış görüntüleriyle oyuncuların huzuruna çıkacaktı.

Bugün ünlü oyun portalı ve perakende şirketi GameSpot tarafından ortaya çıkarılan bir postere göre Call of Duty: Black Ops 3'ün çıkış tarihi 6 Kasım olarak gözüktü. Önceki birçok Call of Duty oyununun da kasım aylarında çıkış yaptığını ve 6 Kasım'ın cuma gününe denk geleceğini göz önünde bulundurduğumuzda olası çıkış tarihinin doğruluk olasılığı oldukça yüksek duruyor.
Ayrıca oyunun tamamen yeni nesle özel olacağı az çok tahmin ediliyordu fakat yayınlanan görselle birlikte Black Ops 3'ün sadece PS 4, Xbox One ve PC'ye geleceği kesinleşmiş oldu.
(shiftdelete.net)

Haberin Devamı