Gazete Vatan Logo
Magazin Çocuklu tatilin en keyifli rotaları

Çocuklu tatilin en keyifli rotaları

Çocuğunuzla birlikte keyifli bir tatil yapmak için doğru yeri seçmek önemli. Mika Tur Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Çubuk, çocuklu aileler için yaz aylarında gidilebilecek rotaları ve otelleri belirledi.

Ela Quality

Ela Quality Resort Hotel, Everland Q Çocuk Kulübü ile ebeveynlerin unutamayacakları bir tatili çocuklarıyla paylaşabilmelerini amaçlıyor. Everland Q çocuklara tıpkı yetişkinler gibi kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. Çocuklar, kulübün resepsiyonunda karşılanıyor ve ailelerine ihtiyaç duymadan yaşıtları ile birlikte olarak, yeni arkadaşlıklar kurup ve hayallerindeki oyun ortamını yaşayabiliyorlar. Uzman eğitimli personelinin gözetiminde uygulanan faydalı etkinlikler ve çocuk sağlığı dikkate alınarak oluşturulmuş program ile eğlence ile eğitimi bir arada bulmak mümkün.

Temel Reis’in köyü Malta adası

Sokakları tarihle işlenmiş Akdeniz’in orta yerindeki Malta Adası, rahat ada yaşamı ve dünyaca ünlü denizci kahraman Temel Reis Köyü ile yaz tatilinde farklılık arayanlara göz kırpıyor. İçinde birbirinden sevimli evler, yeme içme mekânları, oyun alanları, parklar, sergiler, müzeler bulunan bu köy ailece vakit geçirebileceğiniz renkli bir eğlence merkezi.

Golden Age Hotel Bodrum

Haberin Devamı

Bodrum Yalıkavak`da yer alan ve denize sıfır konumdaki Golden Age, doğayla iç içe huzurlu bir tatil ortamı sunuyor. Çocuklar için aquapark, oyun parkı ve kids club ile çeşitli aktivite imkanları bulunan otel, bebek bakıcısı hizmetiyle de ailelere kolaylık sağlıyor.

Pine Bay Resort / Kuşadası

Kuşadası‘nda güneşin en güzel doğup battığı yerlerden biri olan Çam Limanı’nda bulunan Pine Bay Holiday Resort, her şey dahil olarak hizmet veren nadide bir otel. Tesis 421 bin m2’lik bir arazi üzerinde, özel plaja sahip ve rakipsiz büyüklükte bir aquapark ile çocuklara eğlenceli aktiviteler sunuyor.

Yeşil ve mavinin buluştuğu Karadeniz

Karadeniz Turları, ailenizle birlikte hem denizin hem de yeşil doğanın keyfini doyasıya çıkaracağınız, organik ve yöresel lezzetlerin tadına varacağınız harika bir destinasyon. Seyrine doyulmayan yemyeşil ormanlarla çevrili Uzungöl, Sümela Manastırı ve tarihi Fırtına Vadisi keşfedilmesi gereken yerlerin başında geliyor. Çocuğunuzla birlikte doğada yeni keşifler yapabileceğiniz yeşilin her tonuna hakim yaylaları ile ünlü Karadeniz, sahilleriyle de, şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyen ve kalabalık plajlardan sıkılan çocuklu aileler için ideal bir rota.

Haberin Devamı

Aqua Fantasy / Kuşadası

Selçuk Mevkii yakınlarında denize sıfır konumda bulunan Aqua Fantasy Hotel, yalnızca Ege’nin değil Türkiye’nin en büyük toplam 5.000 kişi kapasiteli aquparkı ile her yaştan misafirlerine kusursuz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Masallar diyarı Disneyland

Paris’te Walt Disney karakterleri ile tanışıp, bu sihirli dünyada ailece yeni keşiflere çıkacağınız Disneyland, macera dolu oyunlarla büyük küçük hereksi adrenalinin doruklarına ulaştırıyor. Disney Studios Park’ta çizgi karakterlerle hatıra fotoğrafı çektirmek ve eğlenceli gösteriler izleyip, farklı oyunlara katılmak mümkün.

Grand Haber/Kemer

Kemer’de bulunan Grand Haber Otel benzersiz bir tatil deneyiminin yanı sıra küçük konuklar için de farklı alternatifler sunuyor. 7 kaydıraklı 1000 kişilik özel “The Wolfies Aquapark”, mini gösteri, havuz oyunları, eğitsel aktiviteler ile çocuklarla birlikte eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz..

Haberin Devamı

Ege ve Akdeniz’in en güzel sahilleri- Likya

Antalya Körfezi’nden Fethiye Körfezi’ne kadar uzanan, Kıyı kesiminin masmavi deniz ve parlak kumlarla kaplı olduğu Likya, çocuklu aileler için en ideal rotalardan. Tur kapsamında 12 Adalar Tekne Turu ile Göcek’in berrak sularında denizin ve güneşin tadını çıkarmak, İztuzu Plajı’nda nesli tükenen Caretta Caretta’ları görme şansını yakalamak ve keyifli vakitler geçirmek mümkün. Çocuğunuzla birlikte denizin tadını çıkarıp, kumdan kaleler yapmak, Antik Roma uygarlıklarından kalan tarihi yapıları görmek mümkün.