Gazete Vatan Logo

Çocuklarının gözü önünde eşini dövdü, başına tabureyle vurdu!

İzmir'in Aliağa ilçesinde T.Y. (27), çocuklarının gözü önünde İranlı eşi K.K.'yi (25) darbedip, başına tabureyle vuruldu. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, gözaltına alınan T.Y., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çocuklarının gözü önünde eşini dövdü, başına tabureyle vurdu!

Olay, 18 Eylül akşamı, Kazım Dirik Mahallesi 370'inci Sokak'taki 5 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, işten geldikten sonra T.Y. ile İran uyruklu eşi K.K. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine T.Y., 2 çocuğunun gözü önünde eşini darbetmeye başladı. Evin içinde başlayan darp, balkonda da devam etti. K.K.'nin çığlıklarını duyan mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mahalleli, bu sırada evden çıkan T.Y.'nin gitmesine izin vermedi. Polis ekiplerinin gelmesiyle T.Y., mahalleli tarafından teslim edildi. K.K. de sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan T.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BALKONDA ŞİDDET KAMERADA

Öte yandan K.K.'nin darbedildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Evin içinden gelen çığlık seslerinin duyulduğu görüntülerde; K.K.'nin balkona kaçtığı, bu sırada peşinden gelen T.Y.'nin tabureyle eşinin başına vurduğu anlar yer aldı. Balkonda K.K. darbedildiği sırada, çocuklardan birinin de orada olduğu görülüyor.

Haberin Devamı

'KARAKOLDA UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ'
İzmir'in Aliağa ilçesinde, eşi Tekin Yaşmin tarafından çocuklarının gözü önünde darbedilen Khadijeh Khodajou, o anları anlattı. Kamyon şoförü olan Yaşmin'in uyuşturucu ve alkol sorunu olduğunu söyleyen Khodajou, evlilikleri boyunca şiddet gördüğünü kaydetti. Khodajou, "Bana şiddet uyguluyordu. Sadece çocuklarım için bunlara katlandım. İran vatandaşı olduğum için beni sürekli 'Seni İran'a göndereceğim. Çocuklar burada kalacak' diye tehdit ediyordu. Beni darbettiği son olaydan 1 gün önce kavga ettik. İşini bırakmıştı ve sürekli evdeydi. Kızımın ayağından rahatsızlığı var. Randevu almıştık ama doktora götürmedi. Elindeki azıcık parayı içki ve uyuşturucuya veriyordu. Bu sebeple kavga ettik. Ben de kendisinden şikayetçi oldum. Karakolda kendisine uzaklaştırma kararı verildi" dedi.
'MUTFAKTAN ALDIĞI BIÇAKLA BENİ YARALAMAYA BAŞLADI'
Çocukları sayesinde hayata tutunduğunu söyleyen Khodajou, "Uzaklaşma kararı aldıktan 1 sonra gün pazara gitmiştim. Döndüğümde eve gelmiş, salonda oturuyordu. İçki masasını kurmuştu. Geldiği için tepki gösterdim. Mutfaktan aldığı bıçakla beni yaralamaya başladı sonrasında da darbetti. Tabure ile başıma vurdu. Vücudumun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Allah komşularımdan razı olsun. Beni gelip kurtardılar" diye konuştu.
'ÇOCUKLARIMIN, ANNE SAKIN ÖLME, SESLERİNİ DUYDUM'
Kızının tedavisi için yardım isteyen Khodajou, "Kendimi çaresiz hissettim. Bir ara içimden 'Bu defa son. Öleceğim' dedim. Bir ara bayıldım. O sırada çocuklarımın 'Anne sakın ölme' seslerini duydum. O seslerle hayata tutundum. Allah rızası için bana yardım etsinler ve Türk vatandaşlığı versinler. Her sene kimlik için uğraşıyorum. Sınır dışı kalmamak için her sene çocuklarımın boğazından kesip, kimliğimi yenilemek için para biriktiriyorum. Küçük kızımın bacağından rahatsızlığı var. Yetkililer bize yardımcı olsunlar" dedi.
Öte yandan olayın ardından gözaltına alınıp, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Tekin Yaşmin ise ifadesinde Khadijeh Khodajou'nun da kendisini darbettiğini öne sürdü. Son zamanlarda Khodajou ile sürekli tartıştıklarını ifadesinde söyleyen Yaşmin'in, "Olay günü bu defa içki içtiğim için tartışıp, birbirimizi darbettik" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı