Gazete Vatan Logo

Çocukların yüzünü güldürecek şenlik!

Nesin Vakfı’nda gerçekleşecek 23 Nisan şenliğinde bir çok aktivite, müzik ve performans gösterisi ile çocukların yüzleri gülecek.

Amacı, eğitim olanaklarından yoksun çocukların, tükettiğinden çok üreten, toplumsal sorumluluğu olan, özgüvenli ve özverili, kendini sürekli geliştiren, kendine ve dünyaya eleştirel gözle bakan, topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak olan Nesin Vakfı 23 Nisan’da da çocukların yanında.

Çocuklar kendi bayramlarının tadına doyasıya varacaklar...

Nesin Vakfı’nda gerçekleşecek 23 Nisan şenliğinde çocuklar, çocuk olmanın keyfine varacak. Çeşitli müzik gruplarının performansları, perküsyon sanatçıları ile ritim çalışmaları, dans ve pandomim gösterileri, yüz ve duvar boyama, çimlerin üzerinde resim, seramik yapma, çiçek dikimi gibi etkinlikler, satranç oynama, basketbol, futbol gibi spor aktiviteleri ve karikatür atölyesi gibi bir çok farklı seçenek ile çocuklar tüm gün boyunca aktif bir şekilde eğlenecekler. Özgürce oyunlar oynayacak çocuklar rengarenk balonların, uçurtmaların, sabun köpüğünün ve palyaçoların cazibesinden kendilerini alamayacaklar. Çocuklara unutamayacakları bir 23 Nisan bayramı yaşatmayı hedefleyen Nesin Vakfı miniklere küçük hediyeler de verecek. Vakıfta kurulacak geniş sahnede yetenekli çocukların performanslarını izlemek de mümkün olacak. Ayrıca dileyen dilediği gibi dans edecek.

Adres: Nesin Vakfı, Gökçeali Köyü Yolu, No:128, Gökçeali Köyü, Çatalca-İstanbul

Nasıl gidilecek:

Kendi imkanlarıyla gelecek olanlar için yol tarifi Nesin Vakfı’nın internet sitesinde mevcut.
Ayrıca saat 12.00’de Taksim AKM önünden otobüs kalkacak. Saat 18.30’da ise otobüs Nesin Vakfı’ndan AKM’ye doğru hareket edecek.

Haberin Devamı