Gazete Vatan Logo
Magazin Çocukların gecesi!

Çocukların gecesi!

iHeart Radio Müzik Ödülleri’nin 2017 kazananları önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Geceye Katy Perry ve Coldplay’in çocuklarla yaptıkları sahne şovları damga vurdu.

Çocukların gecesi!

Gecede ‘Yılın Şarkısı’ ödülünü ‘Can’t Stop the Feeling’ şarkısıyla Justin Timberlake kazanırken, Adele ‘Yılın Kadın Şarkıcısı’, Justin Bieber da ‘Yılın Erkek Şarkıcısı’ seçildi. Coldplay’in solisti Chris Martin, ödül törenine getirdiği üç çocuğa unutamayacakları anlar yaşattı. Ödül kabul konuşmasını çocuklara yaptıran Martin, sosyal medya kullanıcıları tarafından da övgü yağmuruna tutuldu.

Katy’den dans şov

Sahnede yakında çıkacak olan beşinci stüdyo albümü ‘Chained to the Rhythm’den yeni parçalar seslendiren Katy Perry muhteşem dans gösterisi ile de herkesi büyüledi. Kırmızı saçaklı elbisesi ile sahnede bir an yerinde durmayan Perry, çocuklarla eğlenceli bir dans şovu gerçekleştirdi. Katy Perry platin sarısı kısa saçlarıyla da ilk kez sahneye çıkmış oldu.

Fifth Harmony grubunun üyeleri ve şarkıcılardan Sabrina Carpenter ile Kelsea Ballerini’nin birlikte samimi bir şekilde poz vermesi, “Gruba yeni üyeler mi katılıyor?” yorumlarına neden oldu.

Miley’e özendim

Perry, yeni saç modeli ile ilgili “Dürüst olmak gerekirse, saç kesimimi beğeniyorum. Her zaman Miley Cyrus’a benzemek istedim, o peynir saç kesimini hep istemiştim, ben de bir gün ‘yapalım hadi’ dedim kendime ve kuaförüme gittim” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı