Gazete Vatan Logo

Çocukları ve eşine inek dışkısı yedirdi yetmedi 8 kurşun sıktı

Adana’da çiftçi olan Yunus Ünal, işkence yaptığı, çocukları ve kendisine dışkı yedirdiği için boşanma davası açan eşine kurşun yağdırdı

Adana’daki korkunç olay, geçen 19 Temmuz cumartesi günü İmamoğlu ilçesinin Yazıtepe Mahallesi’nde meydana geldi. 4 yıl önce kaçarak evlenen Yunus-Fatma Ünal çiftinin bu evlilikten 2 yaşında İsmail Veli ve 1 yaşında Mehmet Kürşat adlı 2 çocuğu oldu. Aradan geçen sürüde çift arasında geçimsizlik başladı ve iddiaya göre bir süre sonra Yunus Ünal, eşine şiddet uygulamaya başladı. Her şeyi bahane edip kendisini döven eşi Yunus Ünal’ın şiddetine dayanamayan Fatma Ünal, evlendikten 1 yıl sonra baba evine döndü. Eşinin “Bir daha dövmeyeceğim, sana iyi davranacağım” sözlerine kanan Fatma Ünal tekrar eve döndü.

Hamileyken şiddet

Fatma Ünal, ilk başlarda kendisine iyi davranan eşinden daha sonra tekrar şiddet görmeye başladı. Yunus Ünal, eşi hamileyken de şiddet uygulamaya devam etti. İlk çocuğunu normal doğumla dünyaya getiren Fatma Ünal’ın, hamileyken gördüğü şiddet nedeniyle karnına yapışan ikinci çocuğu Mehmet Kürşat sezaryenle dünyaya geldi.

Eşine uyguladığı şiddeti her geçen gün artıran Yunus Ünal, iddiaya göre daha da ileriye gidip çocuklarına ve eşi Fatma Ünal’a hayvan dışkısı yedirdi. Son olarak 3 Temmuz’da eşi tarafından dövülen Fatma Ünal, bir yolunu bulup annesini arayarak kendisini kurtarmasını istedi. Kızını almak için eve gelen 70 yaşındaki Şerife Şerement’i gören Yunus Ünal, eşini annesinin önünde de dövdü.

Haberin Devamı

Annesinin gözü önünde kurşunladı

Çocuklarıyla birlikte annesinin evine giden Fatma Ünal, şiddete daha fazla dayanamayarak akrabası olan avukat Mustafa Özkozanoğlu’na gitti. Boşanmak istediğini söyleyen 10 Temmuz’da dava için vekalet verdi. Çocuklarını da eşine gönderdi. Eşinin eve dönmesini isteyen Yunus Ünal ikna edemedi. Yunus Ünal, geçtiğimiz cumartesi günü öğle saatlerinde kayınpederinin evine gitti. Mutfağa giren Ünal, belinden çıkardığı ruhsatlı tabancasıyla iftar için yemek hazırlayan eşi Fatma’ya annesi Şerife Şerement’in gözleri önünde kurşun yağdırdı. Fatma Ünal, vücuduna isabet eden 8 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirirken, Yunus Ünal jandarmaya gidip teslim oldu. Yunus Ünal tutuklanırken, Fatma Ünal göz yaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı