Gazete Vatan Logo

Çocuklar tatilde meslek öğreniyor

Çocuklu aileler için tatil planı yaparken en önemli noktalardan biri de otellerin çocuk kulüpleri. Belek’teki Ela Qualty Resort bu sene bir ilke imza atarak Akdeniz’in ilk çocuk şehrini kurdu.

Çocuklar tatilde meslek öğreniyor

ntalya’nın gözde tatil yörelerinden Belek özellikle her şey dahil konseptinde kaliteli ve sorunsuz tatil arayan çocuklu aileler için en gözde lokasyonlardan biri. Bölgenin en çok tercih edilen çocuk dostu aile otellerinden biri olan Ela Qualty Resort Belek bu yaz bir ilke imza attı ve Akdeniz’in ilk çocuk şehri Q City ile hizmet vermeye başladı. Ela Quality Resort Belek’te minikler, otele girdikleri andan itibaren kendilerini önemli ve özel hissediyor. Tatillerine ‘Çocuk Resepsiyonu’nda karşılanarak başlayan minikler, gündüz ve gece aktiviteleri ile tatil boyunca ailelerine ihtiyaç duymadan keyifli vakit geçiriyor. Everland Q’da çocuklar gönüllerince eğleniyor.

Dünyada çok yaygın olan eğlence ve eğitimin buluştuğu ‘edutainment’ konseptinin kurgulandığı Q City’de çocuklar İtfaiye İstasyonu, Hastane, Diş Kliniği ve Moda Evinde eğlenirken öğreniyor ve gün sonunda kazandıkları Q City parasını harcıyor. İtfaiye istasyonunda yangın anında yapılması gerekenleri öğrenen minik itfaiyeciler, ardından gerçeğine çok benzeyen itfaiye arabasına binerek yangın efektini söndürüyor. Başka bir bölümdeki hastane odasında önlüklerini giyip doktor oluyorlar. Minikler diş kliğinde ise ‘Sağlıklı dişlere sahip olmak için neler yapmak gerekir?’ gibi soruların cevaplarını öğreniyor. Moda evinde ise mini defile yapabiliyorlar.

Haberin Devamı

Enerjiniz yükseliyor

Otel sadece çocukları değil aileleri de düşünüyor. Çocuğunuz gece 23.00’a kadar açık olan çocuk kulübünde eğlenirken, siz de eşinizle güzel bir tatil yapma fırsatı yakalıyorsunuz. Fitnesstan SPA’ya, masajdan doğru beslenmeye, cilt bakımından hamama yaşam kalitenizi ve enerjinizi yükseltecek hizmetler sizi bekliyor. Otel, deniz ve doğaya uyumlu 583 odası, 270 metre kumsalı, bin 100 metrekarelik iskelesi, 110 bin metrekarelik yeşil alanıyla mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını sunuyor.