Gazete Vatan Logo
Magazin Çocuklar için yürüdüler

Çocuklar için yürüdüler

Dünyaca ünlü modeller Naomi Campbell, Heidi Klum, Kate Moss, Kendall Jenner ve Bella Hadid, Cannes’da düzenlenen ‘Fashion For Relief’ defilesinde yürüyerek çocuklara yardım topladı

Çocuklar için yürüdüler

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve sinema alanında en prestijli festivallerden biri olan 70. Cannes Film Festivali tüm hızıyla sürerken, şehir birbirinden farklı etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Önceki gün festival kapsamında ‘Fashion For Relief’ defilesi düzenlendi. Her zaman yardım kuruluşlarına verdikleri desteklerle konuşulan podyumun efsane isimlerinden Naomi Campbell ve Heidi Klum’ın yanı sıra son dönemin en popüler modellerinden Bella Hadid ile Kendall Jenner da podyumda boy gösterdi. Çocuklara yardım amacıyla düzenlenen defilede Diesel’in ‘Child At Heart’ koleksiyonu tanıtıldı.

Defileyi izleyenler arasında dünyaca ünlü isimler de vardı. Donatella Versace, Leonardo DiCaprio, Formula 1 yıldızı Lewis Hamilton, oyuncu Uma Thurman, model Jourdan Dunn ve Sara Sampaio ile Prenses Beatrice defileyi izleyerek etkinliğe destek oldu.

Vogue tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl defileden elde edilen gelir Suriye’deki çatışmalardan etkilenen çocuklar başta olmak üzere barınak ve yiyecek bulmakta zorluk çeken çocuklara aktarılacak.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas’ın ceketini pelerin gibi kullanarak yaptığı sahne performansı büyük beğeni topladı.