Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Çocuklar Duymasın yeni sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da Havuç'un evlilik görüntüleri izleyicileri oldukça şaşırttı. İşte Çocuklar Duymasın yeni sezon tarihi...

Çocuklar Duymasın yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Çocuklar Duymasın yeni sezonuyla 15 Ağustos akşamı Kanal D'de olacak. Yeni bölümleri heyecanla beklenen Çocuklar Duymasın yeni sezon tanıtımında Haluk'un evlenmesi herkesi şaşırttı. Peki bu karara Haluk ve Meltem'in tepkisi ne olacak?

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ SEZON TANITIMI

ÇOCUKLAR DUYMASIN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Meltem, Haluk’tan sevdiği herkese sarılmasını ister. Çünkü çevresindeki herkes Haluk’u çok sevmektedir ancak ondan çok korkmaktadır. Bu vesileyle korkulacak bir insan olmadığını çevresindekilere göstermek isteyen Haluk, herkese sarılmaya başlar. Haluk’u bu şekilde görmeye alışkın olmayanlar büyük bir şok yaşar.

Öte yandan Haluk hiç yürümediği için Meltem onu yürütmeye çalışır. Meltem, Haluk’un çevresindeki herkesi organize eder. Haluk, iş yerinde İrem ve Tolga, evde de Meltem ve Zeynep yüzünden asla oturamaz. Gönül ve Tuna, çocukların karne gününe gidecektir. Çocukların karne günü Gönül ve Tuna arasında hangi tartışmanın çıkmasına sebep olacaktır.