Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın son bölümde Tutku'nun planı ortaya çıktı! Yeni fragman...

Çocuklar Duymasın 27. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Heyecanla izlenen Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem ile Haluk'u ayırmaya çalışan Tutku'nun gerçek yüzü ortaya çıktı. Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Çocuklar Duymasın son bölümde Tutku'nun planı ortaya çıktı! Yeni fragman...

Çocuklar Duymasın 27. son bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Çocuklar Duymasın'da Tutku'nun gerçek yüzünü ortaya çıkaran Meltem, Haluk ile barıştı. Tutku ise oyunlarına daha da hırslanarak devam edecektir. İşte Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı...

ÇOCUKLAR DUYMASIN 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN 27. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tutku amacına ulaşmıştır! Herkes Tutku’nun masum olduğunu, Meltem’in hayaller gördüğünü düşünmektedir. Tutku herkesi arkasına alır ve Meltem’in üzerine gitmeye devam eder. Meltem, Tutku’ya ve sevdiği herkese karşı tek başına mücadele etmeye başlar!

Tutku, Meltem’in günlüğüne Meltem’in ağzından cümleler yazar. Yazılanları okuyanlar, Meltem’in iyice hasta olduğunu düşünür. Kimseyi ikna edemeyen Meltem’in, Tutku’dan kurtulması için zekice bir plan yapması gerekmektedir! Meltem öyle bir şey yapar ki, Tutku hayatında ilk defa böylesine bir şok yaşar! Gerçekler ortaya çıkar ve düğüm çözülür! Ancak Tutku’dan kurtulmak sandıkları kadar kolay olmayacaktır!

Haberin Devamı