Gazete Vatan Logo
Magazin Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme!

Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme!

Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fenomen dizinin yeni bölümünde büyük sürpriz var. İşte çocuklar Duymasın'ın son bölümüne damga vuracak o olay...

Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme!

Çocuklar Duymasın'ın 28. bölümünde, Meltem ile barışan Haluk, Tutku'ya rest çekiyor ve 'Benden, ailemden, arkadaşlarımdan uzak duracaksın' diyor. Fakat Tutku yaşadıklarının öcünü almak için harekete geçiyor! Diğer yandan ise Havuç'un diziye geri dönüşünün ilk sinyalleri veriliyor. Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümünde, Havuç sonunda ortaya çıkacak mı?

Çocuklar Duymasın 28. bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Yaşadığı son olaydan sonra Tutku rahat durmuyor ve ortalığı yine karıştırmayı başarıyor! Tutku'ya oyun oyanayan Meltem, evliliğini kurtarmayı başarıyor fakat İntikam ateşiyle yanıp tutşan Tutku, Meltem ile Haluk'u ayırmak için bu kez de ikilinin oğlu Emre'ye ulaşmanın yollarını arıyor. Diğer taraftan Meltem ile Haluk, Emre'den haber alamıyor ve telaşlanıyor! Peki Tutku bu sefer Meltem ile Haluk'u ayırmayı başaracak mı?

TUTKU HER YOLU DENİYOR

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oyunları açığa çıkan Tutku, Haluk'u elde etmek için her yolu deniyor.

Haberin Devamı

MELTEM ÇILDIRIYOR

Haluk'u elde etmek için Havuç'u kullanan Tutku, herkesi büyük bir paniğe sokuyor. Meltem, oğlundan haber alamayınca çılgına dönüyor.

"HAVUÇ EVE DÖNÜYOR"

Dizinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, Twitter hesabından; "Havuç eve dönüyor. Çocuklar Duymasın'da Havuçlu günler başlıyor" yazarak Furkan Kızılay'ın diziye geri döneceğini duyurdu.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meltem, Tutku’ya ve sevdiği herkese karşı tek başına mücadele etmeye başlar!

Tutku amacına ulaşmıştır! Herkes Tutku’nun masum olduğunu, Meltem’in hayaller gördüğünü düşünmektedir. Tutku herkesi arkasına alır ve Meltem’in üzerine gitmeye devam eder. Meltem, Tutku’ya ve sevdiği herkese karşı tek başına mücadele etmeye başlar!

Tutku, Meltem’in günlüğüne Meltem’in ağzından cümleler yazar. Yazılanları okuyanlar, Meltem’in iyice hasta olduğunu düşünür. Kimseyi ikna edemeyen Meltem’in, Tutku’dan kurtulması için zekice bir plan yapması gerekmektedir! Meltem öyle bir şey yapar ki, Tutku hayatında ilk defa böylesine bir şok yaşar! Gerçekler ortaya çıkar ve düğüm çözülür! Ancak Tutku’dan kurtulmak sandıkları kadar kolay olmayacaktır!

Haberin Devamı