Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın 6. bölüm fragmanları yayınlandı!

Çocuklar Duymasın 6. bölüm fragmanları izleyicisiyle buluştu. Bu akşam ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın'da Tuna ile Gönül'ün evlilik yıldönümü kutlaması konu oluyor. Tuna düğün videolarını kaybedince olanlar oluyor. İşte Çocuklar Duymasın'da yaşanacaklar...

Çocuklar Duymasın 6. bölüm fragmanları yayınlandı!

Kanal D'nin fenomeni haline gelen Çocuklar Duymasın dizisinin her bölümü keyifle izleniyor. Çocuklar Duymasın'da bu akşam Tuna, hard diskin içindeki düğün videosunu kurtarabilecek mi? Aksi halde Gönül neler yapacak?

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. BÖLÜM FRAGMANLARI

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Harddisk Bozuluyor! Düğün Videosu ve Fotoğraflar Gidiyor!

Her seferinde fotoğrafları dijitalden aktarıp eski usül bastırdığı için Taş Fırın Haluk’la dalga geçen Tuna’nın harddiski bozulunca, Tuna ve Gönül’ün düğün videosuna ve fotoğraflarına ulaşılamaz. Gönül evlilik yıl dönümleri için düğün videosunu izlemek isteyince ortalık karışır. Haluk ve Tuna, hiç kimseye bu durumu çaktırmadan harddiski tamir ettirmeyi başarabilecek midir?

Meltem, Haluk’tan sosyal medyada birlikte bir fotoğraflarını paylaşmasını ve altına romantik cümleler yazmasını ister. Taş Fırın Haluk için bu oldukça zordur. Selçuk’un eski karısı Mary, Türkiye’ye geri döner. Amacı Selçuk’un eski sevgilisini ortaya çıkarmaktır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNE SÜRPRİZ OYUNCU

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın’ın eski versiyonlarında Mary karakterini canlandıran Demet Tuncer, yıllar sonra diziye geri döndü.

Çocuklar Duymasın’ın sevilen karakterlerinden Mary’e hayat veren Demet Tuncer, dizide konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti.

14 yıl aradan sonra tekrar projede yer alan oyuncu, eski eşi Selçuk’un yeni yaşam tarzını ve genç sevgilisini görmek için sürpriz bir şekilde Türkiye’ye geri dönüyor.