Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın 5. yeni bölümde Haluk'tan Meltem'e büyük sürpriz!

Çocuklar Duymasın ailemizin bir dizisi haline geldi. İzlemezsek olmazmış gibi gelen dizi içimizden, ailemizden birer parçalar taşıyor. Her pazar günü KANAL D'de yayınlanan dizinin yeni bölümü iple çekilir vaziyette. Heyecanın dorukta yaşandığı dakikalar olduğu gibi şaşırdığımız olaylar da mevcut. Bir örneğini de 5. yeni bölümde göreceğiz. Haluk'un romantik olmayışından pes eden Meltem artık isyan bayraklarını çekiyor. Durumun kritik olduğunu fark eden Haluk ise doğru hamleyi yapıyor. Meltem ile Haluk arasındaki romantik dakikaları izleyiciler çok sevecek. Yeni bölüme damgasını vuracak olan Çocuklar Duymasın 5. bölümüyle 20 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de KANAL D'de..

Çocuklar Duymasın 5. yeni bölümde Haluk'tan Meltem'e büyük sürpriz!

Çocuklar Duymasın'ın 5. bölüm 2. tanıtım fragmanı da yayınlandı. Her yeni bölümde bizi yeni heyecanlar bekliyor. Taş fırın Haluk, Meltem' e yemek hazırlıyor. Romantik anlar böylece başlamış oluyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 5. BÖLÜM ÖZETİ

Taş Fırın Haluk Meltem’e Yemek Hazırlıyor, Ortalık Karışıyor!

Taş Fırın Haluk, Meltem’in gün geçtikçe artan romantizm arzusuna yetişemeyince ikili arasında bir tartışma meydana gelir. Bu tartışmanın sonucunda Haluk’a küsen Meltem, artık Haluk’tan hiçbir şey istemeyeceğini söyleyince Haluk çok üzülür. Meltem’in gönlünü almak isteyen Haluk, onun için romantik bir akşam yemeği hazırlamak üzere mutfağa girince birbirinden komik anlar yaşanır.

Çocuklar Duymasın 5. yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00' de KANAL D' de..

ÇOCUKLAR DUYMASIN 5. BÖLÜM FRAGMAN 1

ÇOCUKLAR DUYMASIN 5. BÖLÜM FRAGMAN 2