Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın 45. bölümüyle yeni sezona bu akşam başlıyor!

Çocuklar Duymasın 45. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni sezona başlıyor. Havuç'un evliliği Çocuklar Duymasın fragmanında dikkat çeken detay oldu. İşte tüm gelişmeler...

Çocuklar Duymasın 45. bölümüyle yeni sezona bu akşam başlıyor!

Çocuklar Duymasın kısa bir aradan sonra yeniden izleyicileriyle buluşuyor. Çocuklar Duymasın 45. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. İşte yaşanacaklar...

ÇOCUKLAR DUYMASIN 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Havuç, yaz tatilinde tanıştığı Simay adında Karadenizli bir kıza kör kütük aşık olur. Aşık Havuç’un gözü, Simay’dan başka hiç kimseyi görmemektedir. Havuç, Simay’a evlenme teklif eder ve ardından da onu Haluk ve Meltem’le tanıştırır. Haluk ve Meltem bu evlilik fikrine nasıl yaklaşacaktır?

Yaz tatilinde Haluk’un başına çok kötü bir olay gelmiştir. Ancak Haluk, başından geçen bu kötü olayı herkesten saklar. Bu Haluk için o kadar büyük bir sırdır ki, Meltem’e bile söylemez. Haluk’un herkesten sakladığı sırrı büyük merak konusu olur. Başta Meltem olmak üzere, herkes Haluk’un sırrının peşine düşer.

Öte yandan Tuna, Gönül’ün tüm uyarılarına rağmen kendi sosyal medya hesabında Merve’nin fotoğrafını paylaşır. Merve bu fotoğrafının asla paylaşılmasını istememektedir, ancak Tuna fotoğrafı silmeyince Merve için yapılacak tek bir şey kalmıştır! Merve Tuna’yı mahkemeye verir!

Haberin Devamı