Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Tutku...

Çocuklar Duymasın son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın'da Tutku yaptığı planlarda başarılı olabildi mi? Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Tutku...

Kanal D'nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da dün akşam da heyecanlı olaylar yaşandı. Çocuklar Duymasın son bölümde Tutku, Meltem'in deli olduğuna herkesi inandırmayı başarabildi mi? Peki yayınlanan Çocuklar Duymasın yeni bölm fragmanında hangi sahneler olay oldu? İşte yaşanacaklar....

ÇOCUKLAR DUYMASIN 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN 26. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk’a saplantılı bir biçimde aşık olan Tutku’nun amacı, Meltem’i, Haluk’un ve çevresinin hayatından tamamen yok etmektir. Bunun için Meltem’in uzaklara gitmesi gerekmektedir. Tutku bunun için Meltem’in en çok sinirleneceği planını devreye sokar. Hiç kimse ama hiç kimse Meltem’e inanmayacak, herkes Tutku’ya inanacaktır! Meltem ne derse desin, başta Gönül olmak üzere herkes Tutku’nun masum olduğunu düşünür.

Tutku’nun bir diğer planı da Rüzgar’dır. Rüzgar’ın Meltem’e olan ilgisini kullanan Tutku, Meltem ve Rüzgar’ın birlikte vakit geçirdiklerini Haluk’a göstermek için elinden geleni yapar. Tutku’nun yalanları mutlu bir ailenin hayatını alt üst etmektedir.

Haberin Devamı