Gazete Vatan Logo

Çocukla tatilin konforlu adresi

Okulların açılmasına çok az zaman kaldı. Tatilin son günlerini ailece deniz kıyısında çam ormanları arasında geçirmek isteyenler için Cornelia Otelleri iyi bir adres...

Çocukla tatilin konforlu adresi

Antalya Belek’te konumlanan Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otelleri mavinin yeşille buluştuğu, çam ağaçlarının çevrelediği benzersiz bir doğal atmosfer içinde, tamamen “Lüks ve Hizmet” odaklı kusursuz ev sahipliği sunuyor. Dünya mutfaklarından tarifsiz lezzetler sunan 9 A La Carte Restoranı, her damak tadına hitap eden zengin açık büfesi, havuz başında en az açık büfe kadar zengin alternatif sunan Snack Restoranı ile sizi “Gurme Lezzetler” ile buluşturuyor.

Ailece tatili keyifli, konforlu ve dinlendirici kılmak için “Çocuk Dünyası” yaratan otel, Çocuk restoranı, animasyon, çocuk sineması v.b. birbirinden zengin alternatifler aillelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla çocuk kulübüne bırakmalarına sebep oluyor.

Otel anneleri, kraliçe gibi hissettirecek hizmetinin yanı sıra, ultra her şey dahil sistem sayesinde gün boyu tatilin keyfini çıkarmalarını sağlıyor.