Gazete Vatan Logo
Magazin Çocuk özlemi duyuyorum

Çocuk özlemi duyuyorum

Süperstar Ajda Pekkan’dan samimi itiraf: “Çocuk özlemi duyuyorum. Her zaman tek başına mutlu olmak başka, eşinle mutlu olmak başka. İnşallah bir gün ben de mutlu olurum”

Çocuk özlemi duyuyorum

Ajda Pekkan (72), Üsküdar Belediyesi’nin 2. İz Bırakan Kadınlar Zirvesi’ne katıldı. Gecede Süperstar’a bir de onur ödülü verildi. Basının karşısına çıkan Pekkan, Hülya Avşar’ın yaptığı açıklamaya istinaden sorulan “Kadınlar evde kocalarını beklemeli mi?” sorusuna “Hülya hep böyle sivri şeyler söyler ama bir mantığı vardır yani. Tabii ki bizim gibi çalışan kadınların evlilikte dengeyi kurması çok zor” yanıtını verdi.

“Sizin özlem duyduğunuz bir şey var mı?” sorusu karşısında ise şarkıcı şunları söyledi: “Tabii ki var. Mesela çocuk özlemi duyuyorum. Her zaman tek başına mutlu olmak başka, eşinle mutlu olmak başka. İnşallah bir gün ben de mutlu olurum. Eskiden o koşuşturmacanın içinde bu kadar özlemini çekmiyordum. Sonradan kıymetini anladım ama geç oldu. Evlat edinmek de artık zor. Biz artık bundan sonra sizler gibi güzel insanlara örnek olmak istiyoruz.”