Gazete Vatan Logo

Çocuk dostu turlar başlıyor

Prontotour bu yıl hayata geçireceği iki yeni ürünü tanıttı. ProntoKids ve ProntoSeaplus isimli iki yeni ürünün duyurusunu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran yaptı.

Çocuk dostu turlar başlıyor

Prontotour’un yeni markası ProntoKids çocuklu aileler için hayata geçti. ProntoKids ile satışa çıkan turlar sadece çocukları değil anne ve babalara da keyifli bir tatil sunacak. Peki ProntoKids’in çocuk dostu turlarında hangi rotalar var?

Londra ve Harry Potter

Çocuklu turların bir rotası İngiltere’nin başkenti Londra’yı kapsıyor. Şehir turunun ardından çocuklar Planet Hollywood’un ziyaret edecek, Natural History Museum yani Doğa Tarihi Müzesi gezilecek ve Lego Dünyası’nda keyifli saatler geçirilecek. Çocuklar aileleriyle birlikte Harry Potter filminin dünyası ile de tanışacak.

Paris’i keşfedip Disneyland’ta eğlenecekler

ProntoKids’in bir diğer turu ise dünyanın en güzel şehirlerinden bir olan Fransa’nın başkenti Paris… Paris’teki şehir turundan sonra çocuklar tam bir gün geçirilecekleri Disneyland’e gidecek… Paris Disnayland, genel olarak çocuklu ailelerin tercih ettiği bir yer gibi görünse de, yetişkinlerin çocuklardan daha fazla eğlendiği bir yer.