Gazete Vatan Logo

Çocuk Dizisi 16. yeni bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuk dizisi en son yılbaşından önce 15. bölümüyle ekranlara gelmişti. Bir süredir reklam anlaşmaları gereği yayınlanmayan Çocuk dizisi bugün 16. yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki Çocuk Dizisi final yapacak mı? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar…

Çocuk Dizisi 16. yeni bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuk dizisi son olarak 15. bölümü ile ekranlara geldi. Çocuk'un yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otururken, yapımcılığını 1441 Productions üstlenmekte. Başrollerinde Serhat Teoman, Kenan Acar, Merve Çağıran, Ceyda Ateş ve Nazan Kesal gibi güçlü isimlerin yer aldığı, Çocuk dizisinin 16. yeni Bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilenler…

ÇOCUK DİZİSİ 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rıza’nın beklenmedik gelişiyle köşkte herkes gerilirken; Asiye ise aradan geçen uzun yıllara rağmen halen kâğıt üzerinde evli göründüğü Rıza’nın karşısına çıkmakta zorlanır. Bastırdığı kaygıları ve geride bıraktığını zannettiği çaresizliği ayaklanmıştır. Babası Ali’nin akıbetiyle ilgili sorularına ısrarla cevap arayan Hasan, annesinin yeni kocası olarak gördüğü Rıza ile tanışır. Rıza’nın Hasan’ın babasının katili olduğunu bilen Asiye ve Akça bu karşılaşma yüzünden endişeye kapılır. Rıza’dan hoşlanmayan Hasan ise; onun anlattığı hiçbir şeye inanmaz. Babası Ali’ye ne olduğunu mutlaka öğreneceğini söyler. Annesinin köşkte kalacağını öğrenen Hasan bir kez daha yıkılır. Bundan sonra sadece Efe’nin velayetine odaklanacaktır. Diğer yandan Akça’nın sonuca bu kadar yaklaşmışken velayet konusunda çekingen davrandığını fark eder ve buna anlam veremez. Ali Kemal’in oyunu yüzünden kendini katil zanneden Akça ise daha fazla bu yükü taşıyamaz. Polise teslim olmaya karar vermiştir.

Haberin Devamı

Hayatta onu en çok seven insanlar birbirleriyle sürekli ve kıyasıya kavga ederken; Efe onlar mutlu olsun diye evi terk eder. Küçük çocuk bir bilinmezliğe doğru yürürken kimse onu fark etmez, tek bir kişi dışında. Çocuk Son Bölüm Özeti; Hasan, Akça’nın evlilik teklifini reddetmesiyle yıkılmıştır. Akça, ertesi sabah evden köşke gider ve oraya yerleşir. Bunu öğrenen Hasan deliye döner ve köşkü basar. Evlenip Efe’yi alma hayalleri kurarlarken Akça’nın bu kesin tutumu Hasan’ın aklına hiç yatmamaktadır. Hasan babasıyla ilgili çok önemli bir şey öğrenir. Ziya’nın desteğiyle babasına ne olduğunu, öbür yandan da bayıltıldığı sırada başına gelenleri öğrenmeye çalışır. Akça’nın değişen tavrının, köşke yerleşmesinin arkasında da bunun olduğunu sezmektedir. Hasan Ziya’nın çalışmasıyla babasının elindeki bütün malları ölmeden önce sattığını öğrenir. Asiye de bunu öğrenmiştir, o da bu meseleyi Hasan’a duyurmadan araştırır.

Haberin Devamı

Asiye, Hasan’ın elindeki bilgileri kendi elde ettikleriyle karşılaştırdığında tüm ailenin kaderini değiştirebilecek gerçeği öğrenir. Bir karar alır. Babasının ölümüne dair gerçekleri anlatmak için Hasan’ı çağırır. Diğer tarafta Akça daha fazla dayanamaz. Hasan’a gidecektir. Hasan’a, onun uğruna katil olduğunu anlatıp teslim olacaktır. Ama onu durduran bu sefer hiç beklemediği biridir…Rıza’nın köşke geliş haberiyle tüm dengeler alt üst olur.

ÇOCUK DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Bu sezon yayın hayatına başlayan Çocuk dizisi için final kararı alındığı iddia ediliyor. Çocuk dizisi şu ana kadar istenilen reytinglere ulaşamadı. Geçtiğimiz haftalarda Çocuk dizisinin yayın günü değiştirilmişti. Yeni bölümleri Salı gününde ekranlarda olan dizi istenilen reytingleri alamazsa final yapacağı iddia ediliyor. Çocuk dizisinin Salı günü rakipleri de bir hayli güçlü. Salı günleri yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Çocuk dizisinin en büyük rakibi konumunda.

Haberin Devamı

ÇOCUK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor. Dizinin senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyor.

ÇOCUK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Çocuk Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikâye... Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.

Haberin Devamı

ÇOCUK DİZİSİ 16. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ…

ÇOCUK DİZİSİ 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ…