Gazete Vatan Logo

Çocuğunuz güle oynaya İngilizce öğrensin

HelenDoron alışılmış yaz okullarından çok farklı,her türlü etkinliği içinde barındıran bir program uyguluyor.

Yaz okulunun sabah dilimi tamamen İngilizce olup,konusunda çok etkin HD İngilizce öğretmenleri tarafından verilen programları içeriyor. Helen Doron İngilizce programları,şarkılar, aktiviteler, drama ,sanataktiviteleri içeriyor ve çocuklar farkına varmadan,doğal yöntemlerle ingilizce ediniyorlar. Öğrencilerin,ingilizce kelime hazinesi,konuşma pratiği, özgüveni gelişirken ,günlük konuşma kalıplarını, genel kültürlerini ve yaratıcılıklarını artırarak öğreniyorlar. İngilizce öğretmenleri eşliğinde pilates ve yoga yapıyor, Multi music programı ile farklı dillerde şarkılar söylüyorlar.

Öğleden sonra diliminde hergün farklı bir atölye çalışması ve spor etkinlikleri mevcut..

Bilim Atölyesi'nde ,öğrencilere bilimi tanıtan, ilgi çekici, merak ve heyecan uyandıran, bilimi yaşayarak öğrenmelerini sağlayan, çocuk gelişimine uygun gösteriler ve deneyler yapılıyor.

Mutfak Atölyesi'nde, mutfağa girerek lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar hazırlıyorlar.

Bahçecilik Atölyesi'nde,meyve ağaçlarımızı tanıyor,seramızda bitkileri inceliyor,ekim alanlarımızda çalışmalar yapıyorlar.

Haberin Devamı

Sanat atölyesi'nde yaratıcılıklarını geliştiren sanat çalışmaları ve ürünler ortaya çıkarıyorlar.

İkindi kahvaltısının ardından,Spor ve Oyun Atölye'leri başlıyor. Hareket eğitimi öğretmeni önderliğinde spor çalışmaları yapılıyor,mantık oyunları ve grup oyunları ile güzel vakit geçiriyorlar.

Yaz okulu programı tatil programlarınıza uyması açısından ,15 günlük dilimler halinde seçilebiliyor. İsterseniz sadece sabah dilimindeki İngilizce programına ,isterseniz tam gün programına katılabilirsiniz.