Gazete Vatan Logo

Çocuğunun önünde vuruldu

Oğluyla birlikte evden çıkan Y.Ç kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı

İZMİR'in Menemen İlçesi Asarlık Beldesi'nde inşaat işçisi 47 yaşındaki YÇ., 9 yaşındaki oğlu T.Ç. ile birlikte evden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Ç., kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, oğlu saldırıdan yara almadan kurtuldu.

İki ay önce Ağrı'nın Patnos İlçesi'nden İzmir'e gelen inşaat işçisi, evli ve 6 çocuk babası Yusuf Çetin evinde otururken, iddiaya göre bir iş görüşmesi için telefon geldi. En küçük oğlu, T.Ç.'yi de yanına alan Yusuf Çetin, evinin kapısından çıkarken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Tabancayla açılan ateş sırasında şans eseri yaralanmayan, babası ise gözleri önünde vurulan küçük çocuk şoka girerken, silah seslerini duyup evden çıkan yakınları, Ç.'yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. Sağlık ekiplerine ve polise haber verildi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralı Ç.'yi ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Başında iki, sağ omzunda iki kurşun yarası olan Ç.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis, kaçan saldırgan ya da saldırganları belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, her olasılığın değerlendirildiği belirtildi.

Haberin Devamı