Gazete Vatan Logo
Magazin Çocuğum olsun istemedim

Çocuğum olsun istemedim

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, şu an 6 çocuk annesi olmasına rağmen bir zamanlar çocuk sahibi olmayı istemediğini itiraf etti

Çocuğum olsun istemedim

Şu sıralar yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi ‘First They Killed My Father’ın çekimleri için Kamboçya’da bulunan 40 yaşındaki Jolie, Assicoated Press’e verdiği röportajda “Bu tuhaf, asla bir bebeğim olsun istemedim. Hiç hamile kalmayı da istemedim. Kendimi asla bir anne olarak düşünmedim” dedi.

İlk evlatlığı Maddox’u Kamboçya’da bulan Jolie, “2000 yılında rol aldığım Tomb Raider filminin çekimleri için gelmiştim. Bir gün bir okulun bahçesinde Kamboçyalı çocuklarla oynarken aniden ‘Benim oğlum bu ülkede bir yerlerde’ diye düşündüm. 2 yıl sonra Maddox ile tanıştım ve onu evlat edindim” diyerek bu kararı nasıl verdiğini anlattı.

6 çocuğu var

Brad Pitt ile evli olan Angelina Jolie’nin üçü biyolojik üçü de evlatlık olmak üzere altı çocuğu var. Büyük oğlu Maddox Kamboçyalı, kızı Zahara Etiyopyalı, en son evlat edindiği Pax Thien de Vietnamlı.

Köklerini bilsinler

Jolie’ye Kamboçya’daki yeni filminin çekimlerinde şu anda 14 yaşında olan ilk çocuğu Maddox eşlik ediyor. Jolie, daha önce “Çocuklarımın köklerinin nereden geldiğini bilmelerini istiyorum” diyerek Maddox’ın kamera arkasında kendisiyle birlikte görev almasından memnuniyet duyduğunu belirtmişti.

Haberin Devamı