Gazete Vatan Logo
Magazin CNN TÜRK’te yeni yayın dönemi başlıyor

CNN TÜRK’te yeni yayın dönemi başlıyor

CNN TÜRK’ün yeni yayın dönemi, yarın başlıyor. CNN Türk, güçlü haber kadrosu ve güne renk katan programları ile en dikkat çekici sezonunu yaşayacak...

CNN TÜRK’te  yeni yayın dönemi başlıyor

Tartışma programlarının tartışmasız en tecrübeli isimlerinin sunduğu Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge, Hande Fırat ile Gece Görüşü, Deniz Bayramoğlu ile Gündem Özel, Ankara’nın tecrübeli gazetecisi Ercan Gürses ile Türkiye’nin Gündem yeni yayın dönemiyle CNN TÜRK’te ekrana gelmeye devam ediyor. Buket Aydın’ın sunacağı yeni bir tartışma programı da Eylül ayında ekrana gelmeye başlıyor.

Hafta için her gün; saat 06.00’da Büşra Sanay ile Güne Merhaba, saat 10.00’da sabahın en taze haberleri, Ankara kulislerinde konuşulanlar, ekonomide günün nabız atışları Sultan Arınır ile 10’dan Sonrası’da, saat 13.00 Zeynep Özyol ile Bugün, saat 15.00’te günü şekillendiren, geleceği yönlendiren her gelişme canlı yayında Başak Şengül ile Günlük’te, saat 18.00’de günün gelişmeleri Buket Güler ile Ana Haber’de ekrana gelecek.

Hafta içi her gün saat 23.00’te; 24 saatte yaşananlar Fulya Kalfa’nın sunacağı Günün Sonu’nda konuluyor. En güvenilir hava durumu tahminleri Meteoroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli ile ekranda. Nefise Karatay’la Afiş, her Perşembe saat 16.20’da, hafta sonu saat 10.00’da Hakan Çelik ile Hafta Sonu, Her Cumartesi saat 13.10’da Mehmet Turgut ile Falan Filan, her Pazar saat 11.20’de, Güneri Civaoğlu ile Şeffaf Oda sohbetleri olacak.

Haberin Devamı