Gazete Vatan Logo

Clinton, Trump'ın küçük oğlunu savundu, babasını eleştirdi

ABD'nin eski başkanlarından Bill Clinton'ın kızı Chelsea Clinton, ABD Başkanı Donald Trump'ın yemin törenindeki hareketleri nedeniyle sosyal medyada hakarete uğrayan 10 yaşındaki oğlunu Barron Trump'ı savundu. Ancak oğlu Barron'u savunan Clinton'ın açıklaması, babası Trump'a yönelik bir eleştiriye dönüştürdü.

Clinton, Trump'ın küçük oğlunu savundu, babasını eleştirdi

Clinton, Barron Trump'ın babasının yemin töreni sırasında hareketli davranmasını eleştirenlere Facebook üzerinden bir mesaj yayımladı.

'BIRAKIN ÇOCUKLUĞUNU YAŞASIN'

Clinton, mesajında "Barron'un her çocuk gibi çocukluğunu yaşama hakkı vardır. Her çocuğu savunmak, Başkan'ın çocuklara zarar veren politakalarına karşı olmak anlamına da gelir" dedi.

FACEBOOK MESAJI TARTIŞMA YARATTI

Clinton'ın mesajı, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Çoğu kullanıcı Clinton'ın Barron Trump'ı savunmasını takdir ederken, kimi sosyal medya kullanıcısı da çocuğu savunurken babası Trump'ı eleştirmesi nedeniyle Clinton'a sert çıkıştı.

@SunDevilDave adlı Twitter kullanıcısı, Clinton'ın mesajı altında yazdığı cevapta "10 yaşındaki çocuğu siyaset için kullandım. İğrenç" sözlerini sarf etti.

@SeanBarette adlı kullanıcı ise "Güzel mesaj ancak ilk cümlenin sonunda bitseydi daha etkili/anlamlı olurdu" yorumunda bulundu.