Gazete Vatan Logo

Çizmeli Kedi Tiyatrosu ve Oz Ülkesi Müzikali çocuklarla buluşuyor

Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde Çizmeli Kedi Tiyatrosu ve Oz Ülkesi Müzikali çocuklarla buluşuyor.

Çizmeli Kedi Tiyatrosu ve Oz Ülkesi Müzikali çocuklarla buluşuyor

- 4 Mart Cumartesi 13.00’te Çizmeli Kedi Çizmeli Kedi Müzikali, Tiyatro Alkış’ın yorumu ile küçük sanatseverler ile buluşuyor.

O kadar akıllı bir kedi düşünün ki ormanda tüm sorunları kitapları ile çözsün. Bazen de aklı ile çözmesi gereken olaylar var. Kralın isteği doğrultusunda yok edilen ormanı kurtarabilmek için tüm bilgi birikimini kullanarak bir arayışa giren Çizmeli Kedi bakalım güvenini kazandığı ormandaki arkadaşlarının yardımı ile sonuca ulaşabilecekler mi? Bilet fiyatı 25TL’dir. Biletler, Biletix ve LGOSM gişelerinden temin edilebilir.

- 5 Mart Pazar 13.00’te Oz Ülkesi Müzikali (Oz Büyücüsü) LGOSM’nin küçük izleyicilerini büyülü Oz ülkesinde yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Dorothy evinin bahçesinde vakit geçirirken, renkli bir ülkenin hayalini kurmaktadır. Tam bu sırada çıkan fırtınanın ardından kendini renkli, büyülü bir ülkede bulur. Burayı çok beğenmesine rağmen evine dönmek isteyen Dorothy ilk olarak karşısına çıkan iyi yürekli cadıdan bunu rica eder. Cadı ona Oz'u bulmasını ve onun isteğini yerine getireceğini söyler. Oz'un sarayına sarı renkli yolu izleyerek gidebileceğini dile getirir ve ona sihirli ayakkabıları giydirir. Fakat bu kötü yürekli batı cadısının hiç hoşuna gitmez. Dorothy sarı renkli yolda ilerlerken sırasıyla korkuluk, teneke adam ve aslan ile karşılaşır. Oyun, 2 perdelik müzikal çocuk oyunudur. Bilet fiyatı 25 TL olup, Biletix ve LGOSM gişelerinden temin edilebilir.

Haberin Devamı