Gazete Vatan Logo

Citroen’de 6 bin 780 TL’ye varan ucuzluk

Citroen, Temmuz ayı boyunca binek ve ticari araç modelerinde indirime gitti

Kampanya çerçevesinde, ÖTV indirimi ile birlikte C4 Picasso 6 bin 780 TL, C5’e 5 bin 800 TL, Nemo Combi 4 bin 470 TL’lik fiyat avantajı sunuyor. Kampanyaya C1, C3, C4, C4 Picasso, C5 ve Nemo Combi modelleri dahil.

Harley Davidson’da yüzde 18 indirim var

Harley Davidson’ın 14 yıldır Türkiye distribütörlüğünü yürüten Efsane Motor, motorseverler için özel bir kampanya başlattı. Efsane Motor, tüm 2009 model Harley-Davidson modellerinde 30 Temmuz tarihine kadar yüzde 18’lik indirim yapıyor. KDV’sini Efsane Motor’un karşıladığı bu kampanya stoklarla sınırlı.



Scania çevre dostu Euro 4 araçları yollara çıkardı



Scania, Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan Euro 4 normlarına uygun EGR (Egzoz Gazı Dönüşümü) sistemli araçlarını tanıttı. Doğuş Otomotiv Scania, Krone ve Meiller Genel Müdürü Tolga Senyücel, Scania’nın, çevre dostu motor üretiminde öncülüğünü Euro 4 normlarına uygun EGR sistemli araçlarla pekiştirdiğini söyledi.

Senyücel, bu yeni teknolojiyle çevreye daha duyarlı motor sunmayı hedeflediklerinin altını çizerek, 230 beygir gücünden 480 beygir gücüne kadar EGR sistemli Euro 4 motorlu ve farklı dingil konfigürasyonunda araçların artık Türk kullanıcısının hizmetinde olacağını kaydetti.

Haberin Devamı