Gazete Vatan Logo

Ciroda da büyümede de rekor geldi

Cilt bakımından gıda takviyelerine geniş yelpazede ürün grubuyla tüketiciye ulaşan Jeunesse Global Türkiye, Şubat ve Mart’ta yüzde 581’lik oranla 140 ülkeyi geride bırakıp en hızlı büyüyen ülke oldu.

Ciroda da büyümede de rekor geldi

İnovatif ürünleriyle 141 ülkede güzelliği yeniden tanımlayan Jeunesse Global, Türkiye’de büyümeyi sürdürüyor. Cilt bakımından gıda takviyelerine, kilo yönetiminden genç görünüm sistemine kadar geniş yelpazedeki ürün grubuyla 2017’ye iddialı bir başlangıç yapan Jeunesse Global Türkiye, Şubat ve Mart aylarında yüzde 581’lik büyüme oranıyla 140 ülkeyi geride bırakarak, en hızlı büyüyen ülke konumuna yükseldi.

2016’da pazara girdi

Uzun ömrün sembolü 9 rakamından ilham alarak 09.09.2009’da kurulan Jeunesse Global, Kasım 2016’da Türkiye pazarına girdi. Kısa sürede Türkiye sağlıklı yaşam (wellness), yaşlanma karşıtı cilt bakımı ve gıda takviyesi pazarında iddialı bir konuma yükselen marka, 14 bin distribütöre ulaştı. Yüzde 581’lik rekor büyümeyle 140 ülkeyi geride bırakan Jeunesse Global Türkiye, Jeunesse Global içinde en hızlı büyüyen ülke oldu. Jeunesse Global Türkiye ağına katılan 9 ülke ise Arnavutluk, Bosna Hersek, Kosova, Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan ve KKTC.