Gazete Vatan Logo

Çırağan’da hayırlı düğün

Hindistan’ın en zengin 40 ailesi, Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünde bir araya geldi. Kişi-bütçe harcamasında rekor kırılan düğün sayesinde sektörde gözler yeniden İstanbul’a çevrildi.

Çırağan’da hayırlı düğün

Hindistan’ın çimento kralı, Hindistan’ın en zengin 40 ailesinin de davetliler arasında bulunduğu ihtişamlı bir düğün ile oğlunu evlendirmek için İstanbul’u tercih etti. Bhurani ve Shangi ailelerinin çocukları,

9-11 Temmuz tarihleri arasında 3 gün 3 gece süren ve Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da gerçekleşen muhteşem düğünle evlenirken törene 300’ü aşkın davetli katıldı.

Uzun süredir çeşitli sebeplerden büyük Hint düğünü ağırlayamayan İstanbul’da, Inventum Global tarafından organize edilen düğünle Hindistan’ın gözü yeniden Türkiye ve İstanbul’a çevrildi.

Düğün için hazırlıklara aylar öncesinden başlandı. Inventum Global yetkililerinin verdiği bilgiye göre, tamamen gizlilik içerisinde hazırlıkları sürdürülen düğün için son derece profesyonel Türk ve Hintli ortak çekim ekibi, teknik ekipleri, aşçılar, servis ekipleri ve dekor ekipleri oluşturuldu. Sanatçılar da Hindistan’dan getirildi. Binlerce çiçekle dizayn edilen mekanlar göz kamaştırdı. Her günü ayrı etkinliklerle planlanan düğünde Bollywood’un en ünlü gruplarından Atıf Aslam ve Meet Bros gibi ünlüler sahne aldı. Farklı şovlar, ses ışık gösterileri, seremoniler ve törenler bütün ihtişamı ile konuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Haberin Devamı

Kişi başı harcamada rekor kıran düğün
Inventum Global Yönetici Ortağı Bünyat Özpak, “Bu düğün, kişi-bütçe oranı olarak ülkemizde şimdiye kadar yapılan en yüksek bütçeli düğün. Aile bu düğün için Floransa, Londra, Bahama, Cannes, Mauritius gibi ülke ve şehirleri düşünüyordu. Yoğun emekler sonunda İstanbul’da yapılmasını başardık. İstanbul’u seviyor ve inanıyoruz. Hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Orman kuruldu, anakonda getirtildi
Düğün kapsamında İstanbul’un en ihtişamlı saraylarından Adile Sultan Sarayı’nın da 1 geceliğine kapatıldığını belirten Bünyat Özpak, “5 tane çok büyük seremoni ve etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikleri Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Four Seasons Sultanahmet ve Adile Sultan Sarayı’nda organize ediyoruz. Her etkinlik için daha önce görülmemiş konseptler uyguluyoruz. Özellikle Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen geceyi ‘Doğal Amazon Ormanları’ tarzında dekore ettik. Amazon’un doğal yapısına uygun bitki örtüsü özel olarak ithal edildi ve papağanlar, anakondalar gibi o bölgenin doğal yaşam unsurlarıyla da desteklendi. Organizasyonun genelinde 19 TIR dekor, ses-ışık-görüntü sistemi kullanıldı. Ülkemizde gerçekleşmiş en özel etkinliklerden birine imza atmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı