Gazete Vatan Logo

Cinsel içerikli partiler için flaş iddia!

Cinsel içerikli partiler için flaş iddia!

Barcelonalı doktorlar genellikle eşcinsel erkekler arasında oldukça yaygın görülen, çılgınlığın sınırlarının zorlandığı cinsel partilerden duydukları endişeleri dile getirdi. Söz konusu partilere iştirak edenlerden biri AIDS'li olduğunu gizliyor, geriye kalanlar bu kişinin kim olduğunu bilmeden ve korunmadan cinsel ilişkiye giriyor.

PARTİLERE ADRENALİN İÇİN KATILIYORLAR

Doktorlar, ölümcül hastalığa maruz kalma riskinin getirdiği adrenalin yaşama arzusunun bu partilere katılanları cezbettiğini iddia ediyor. Barcelona Hastanesi doktorlarından Dr. Josep Mallolas, el Periodico'ya verdiği röportajda bu partilere katılanların HIV virüsüne karşı olan farkındalığın kaybolduğunun işareti olduğunu belirtti. Doktor Mallolas, Rus ruleti adı altında yapılan partilerde her şeyin olduğunu belirterek; "Bu tarz partilerde her şey var. Rulet partilerine zaten HIV virüsü taşıyorsanız katılabilirsiniz." sözlerini sarf etti.

PARTİLERE KATILANLAR ANTİVİRÜS İLACI KULLANIYOR

Doktor Mallolas bu tarz ilişki ruletinin yaşandığı bazı partilerin 'mavi partiler' olarak bilindiğini çünkü bu partilere katılanların virüs önleyici ilaçlar aldıklarını, bu ilaçları kullanma sebebinin virüsün bulaşma riskini ortadan kaldırmayı amaçladığını ifade etti.

Geçen sene Sırp egzotik direk dansçısı Tijana takma isimli kadın, bu tarz partilerin çıkış yerinin Sırbistan olduğunu iddia etmişti. Tijana açıklamalarında; "Cinsel ilişkide aşırılık ve heyecan arayan kişiler bu partilere maske takarak katılıyorlar. Aralarından biri de HIV virüsü taşıyor. Zenginler bu partileri diğer zengin insanlar için düzenliyorlar. Bu partilere iştirak edenleri, AIDS'li kişiyle cinsel ilişkiye girenin kendileri olma riski heyecanlandırıyor." sözlerini dile getirmişti.

Haberin Devamı