Gazete Vatan Logo

Çinli sürücünün kullandığı otomobil ile motorsiklet çarpıştı; 1 ölü

Işıklı kavşakta "U" dönüşü yapan Çinli sürücü Gao Peng'in kullandığı otomobile motosiklet çarptı. Motosikletin 28 yaşındaki ses mühendisi sürücücü Tolga Güler hayatını kaybetti. Güler'in olay yerine gelen motosikletçi arkadaşları göz yaşlarını boğuldu

Çinli sürücünün kullandığı otomobil ile motorsiklet çarpıştı; 1 ölü

Pendik sahil yolunda otomobil ile motosiklet çarptıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Otomobildeki 3 kişi de hafif yaralandı.

Kaza, Pendik Sahil Yolu Bulvarı Tuzla istikametinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 34 PS 8729 plakalı otomobil ile Kartal istikametine seyreden özel bir şirkette çalışan Çinli Gao Peng, kavşaktan Tuzla istikametine gitmek için 'U' dönüşü yaptı. O sırada Tolga Güler (28) yönetiminde Tuzla istikametine seyreden 34 NC 8729 plakalı motosiklet, dönüş yapmakta olan otomobilin sağ arka kısmına çarptı.

MOTOR SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisiyle otomobil kaldırıma çıktı, motosiklet ise parçalandı. Parçalanan motosikletin sürücüsü Tolga Güler, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin içerisindeki sürücü Gao Peng, annesi ve babası hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulans ile Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Tolga Güler'in cesedi ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ambulans ile Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Haberin Devamı

MOTOSİKLETÇİ ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kazada hayatını kaybeden ses mühendisi Tolga Güler'in olay yerine gelen motosikletçi arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu. Çalışmak için İstanbul'da bulunan Güler'in ailesinin Kastamonu'da olduğu öğrenildi.

ÇİN'Lİ SÜRÜCÜNÜN YANINDA AİLESİ VARDI

Otomobilin sürücüsü Gao Peng'in ise İstanbul'da özel bir şirkette çalıştığı, kaza sırasında yanında anne ve babasının bulunduğu belirtildi. Hafif yaralı anne ve babanın isimleri henüz öğrenilemedi.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Kazayı görenler otomobilin kazanın meydana geldiği kavşakta 'U' dönüşünün yasak olduğunu, kazanın otomobilin 'U' dönüşü yaptığı sırada meydana geldiğini belirtti. Başka bir görgü tanığı ise motosikletin çok süratli bir şekilde ışıkların sarı olduğu esnada geçtiğini öne sürdü.