Gazete Vatan Logo

Cinayette sevgili şüphesi

Kocaeli’nde vahşice öldürülmüş olarak bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili kayıp erkek arkadaş aranıyor. Dutlu’nun telefonundan, öldürüldükten sonra annesine üç mesaj atıldığı da tespit edildi

Kocaeli’de 18 gün önce tarlada elleri bileklerinden kesilmiş ve ağzı bantlanmış olarak cesedi bulunan ve kimliği kolundaki ‘şeytan’ dövmesinden saptanan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetinde polis Dutlu’nun ev arkadaşının ifadeleri doğrultusunda şüpheli sıfatıyla erkek arkadaşını arıyor. 22 Ocak’ta elleri kesilmiş bir şekilde bulunan Nuran Dutlu’nun telefonundan annesine 25 Ocak tarihinde 3 tane daha mesaj geldiği de ortaya çıktı. Mesajların olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler tarafından atıldığı düşünülüyor.

Erkek arkadaşından şiddet görüyordu

Dutlu’nun arkadaşı Sonay M. polise verdiği ifadesinde, “Nuran’ı yaklaşık 7 aydır tanıyorum. Beraber bir süre aynı evde yaşadık. Nuran herkes tarafından seviliyordu, hayat doluydu. Manisa’dayken beni aradı ve Bursa’ya yanıma gelmek istediğini söyledi.Benim yanıma erkek arkadaşıyla birlikte geldi. Ben rahatsız oldum. Nuran bir gece kulübünde çalıştığı için erkek arkadaşıyla tartıştığını şiddet gördüğünü bana anlattı. Kıskançlık nedeniyle sık sık kavga etmelerinden bahsetti. Erkek arkadaşından şüpheleniyorum” dedi.

Haberin Devamı

Polis de Sonay M.’nin ifadeleri doğrultusunda soruşturma kapsamında erkek arkadaş M.K’yı aramaya başlarken 22 Ocak’ta elleri kesilmiş bir şekilde bulunan Nuran Dutlu’nun telefonundan annesine 25 Ocak tarihinde 3 tane daha mesaj geldiği ortaya çıktı. Mesajların olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler tarafından atıldığı düşünülüyor.

İşte o mesajlar:

23 Ocak tarihli mesaj

Anne ben iyiyim Pazar günü geleceğim, Yekta’ya iyi bak öptüm ikinizi.

25 Ocak tarihli mesajlar

Anne bir cinayete bulaştım. Ne yapacağımı bilmiyorum, ben şuan İzmir’deyim ev tuttum, bana kimlik ayarla, ben sana adresi Facebook’tan göndereceğim. Sen de oraya kimliği atarsın. Telefon kapalı olucak, ben sana haber veririm.