Gazete Vatan Logo

Cinayet sandılar, köpek çıktı!

Sultanbeyli’de kimliği belirsiz iki kişinin ormanlık alana birini gömdüğü ihbarını alan polis, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk etti. Polisler, bölgeye gidince yeni kazılmış, her iki ucunda taş bulunan bir mezarla karşılaştı. Şüphelinin bir aracın çarpmasıyla ölen çok sevdiği köpeğini gömdüğü ortaya çıktı.

Sultanbeyli'de Battalgazi Mahallesi’ndeki ormanlık alanda şüpheli iki kişiyi gören vatandaşlar, polise yaptıkları ihbarda söz konusu kişilerin ağaçların arasına birini gömdüğünü bildirdi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ihbarcının verdiği plakanın izini bulmaya çalışırken, olay yerine de çok sayıda ekip sevk edildi.

Ormanlık alana gelen Gayrettepe Cinayet Büro Amirliği dedektifleri bölgeye gidince yeni kazılmış, her iki ucunda taş bulunan bir mezarla karşılaştı. Polis, söz konusu plakanın kayıtlarından aracın Tokat’ta bulunan sahibine ulaştı. Araç sahibi de oğlu Yunus Demirhan’a telefonla ulaşarak kendisini polislerin aradığını söyledi.

CİNAYET İHTİMALİ ÖN PLANA ÇIKTI

Cinayet ihtimalini ön planda tutan polis, ulaştığı Yunus Demirhan’ı olay yerine getirdi. Ancak Demirhan’ın gelmesiyle gerçek ortaya çıktı. Nargileci Yunus Demirhan polislere, köpeğini bir aracın çarpması sonucu kaybedince arkadaşı Hamdi Ünal ile birlikte ormanlık alana gömdüğünü söyledi. Tıpkı bir insan mezarına benzer bir kazı gerçekleştiren iki arkadaş, mezarın her iki ucuna taş koymayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

'BU NOKTAYA GELECEĞİNİ BİLEMEDİM, ŞAŞTIM KALDIM'

Gülüşmelere neden olan anlarda Demirhan, “Araba çarpınca çok üzüldüm. Bir kenara mı atacaktık. İşin bu noktaya geleceğini bilemedim. Şaştım kaldım. Polis Tokat’taki babama ulaşmış. Babam da bana, ‘Kimi gömdünüz oğlum’ deyince güldüm” dedi. Demirhan bu sırada, polislere köpeği gömdüğü anda çektiği fotoğrafları da delil olarak gösterdi. Savcılık talimatıyla polisler, Yunus Demirhan ile birlikte mezarı açtı. Olayın şaşkınlığını yaşayan Yunus Demirhan kazı çalışmasını üzüntü dolu gözlerle izledi. Çalışmalarını tamamlayan polis, köpeği teslim alması için belediye ekiplerine haber verdi. (Habertürk)