Gazete Vatan Logo
Magazin Çilli kızım melek oldu

Çilli kızım melek oldu

Şükran Ovalı köpeği Çilli’yi kaybetti. Instagram’dan duygularını paylaşan Ovalı’nın sevgi dolu satırlarını okuyanlar gözyaşlarını tutamadı.

Çilli kızım melek oldu

“Benim haddinden fazla uslu kızım. Günlerdir hatta aylardır yaşam mücadelesi verdin. Uyumadık beraber her anı değerli kıldık, her ‘gitme’ dediğimde ayağa kalktın. Fısıldadım kulağına... Biliyorum hepsini anladın. Öyle derin, öyle başkaydın ki yerin doldurulamaz. Çocukluğumdan beri bir sürü cana dokundum. Baktım. Ama senin gibi bir ruha denk gelmemiştim. Sana sarılmanın, seni öpmenin tarifi yok. İçimi ferahlatacak kelime de yok.

Bu duyguyu aklı yarım, vicdanı yarım insanlar anlamaz. Ağzı dili olmayan ama gözleriyle konuşan tüm evlat sahibi hayvanseverler anlar. Sana olan aşkım hiç bitmeyecek. Son nefesime kadar seni unutmayacağım. Nasip olursa çocuğuma seni anlatacağım. Güzel kızım... Sana söz, sokaktaki canlara elimden geleni yapmaya devam edeceğim! Cennet olsun toprağın yavrum. Bisküvi kokan kızım. Seni çok seviyorum.”

Erkin de veda etti
Ovalı’nın eşi futbolcu Caner Erkin de Çilli’nin ardından şunları yazdı: “Can kızım. Eşsiz duygular yaşattın bana. Canım yanarken gidişine, tek bir şey nefes almamı sağlıyor. Seni tanımasaydım eksik kalırdım... Muazzam kalbin aklımdan çıkmayacak. Seni hiç unutmayacağım.”

Haberin Devamı