Gazete Vatan Logo

Çılgınca alışveriş

İstanbul en büyük alışveriş partisine hazır!

Vogue Türkiye tarafından düzenlenen Vogue Fashion’s Night Out, bu akşam moda severlerle buluşacak. Modanın en büyük alışveriş partisi ünlü tasarımcıların da katılımıyla sezonun en renkli organizasyonu olacak.

Vogue Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vogue Fashion’s Night Out bu akşam İstanbul Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek birbirinden renkli organizasyonlarla moda severlerle buluşacak.

Markalar, mağazalarında düzenleyecekleri davetler, ve eğlenceli aktivitelerle ve verecekleri promosyonlarla İstanbullulara farklı bir gece daha yaşatacak.

VFNO’a katılan markaların mağazalarında, bu özel gece için Arzu Kaprol tarafından tasarlanan alışveriş çantası ve tişörtler satılacak, bu satışlardan elde edilecek gelir, Tohum ve Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

Esra Çoruh da “I’m Fashion” ekibiyle birlikte, fotoğrafı çekilecek kart sahiplerinin styling’ini yaparak onlara unutulmaz birer gece yaşatacak.

Vogue Fashion’s Night Out İstanbul 2012’nin ana sponsorlarından olan Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç, İstanbul için çok özel olan bu gecede, moda merkezlerinde Yeni Volkswagen CC’leri podyuma çıkaracak.

Virgin Radio müzikleriyle eşlik ederken, İstinyePark Markalar Caddesi’nde ise özel bir parti gerçekleşecek.

Haberin Devamı