Gazete Vatan Logo
Magazin Çılgına döndü eşime ateş etti!

Çılgına döndü eşime ateş etti!

Tanem Sivar, köpekleri Django ve Pamuk’u zehirlediğini iddia ettikleri komşuları tarafından eşine ateş açıldığını anlattı: “Eşime tüfek ile ateş etti. Çok endişeliyim”

Çılgına döndü eşime ateş etti!

Tanem Sivar ile eşi Edhem Dirvana’nın köpekleri Django ve Pamuk, zehirlenerek katledilmişti. Dirvana çifti, bunu yapan kişinin komşusu olduğunu iddia etmişti. Önceki gün komşusunun evlerine ateş açtığını anlatan Sivar, son yaptığı açıklamada hayati güvenlerinin olmadığını söyledi. Sunucu, yaşadığı gerilimi şu sözlerle anlattı:

“Üzgünüm ama başta basın olmak üzere sosyal medya da bize o kadar destek oldu ki, bize müthiş bir güç verdi. Başlarda bizim için acıydı ama şimdi korkuya döndü. Bu adam ciddi anlamda korkunç bir adam ve saldırgan. Aldığımız destek sonucunda çılgına döndü. Eşime tüfek ile ateş etti. Buna rağmen kendisi adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Çok endişeliyim. Bu konu ile ilgili elimizden geleni yapacağız.”

Sütüm kesilecek!
Geçtiğimiz ağustosta oğlu Süleyman’ı dünyaya getiren Tanem Sivar, önceki gün yaptığı açıklamada “Ben bir anneyim, iki saatte bir emziriyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum” demişti.