Gazete Vatan Logo
Magazin Çılgın Sedat'ın vedası duygulandırdı!

Çılgın Sedat'ın vedası duygulandırdı!

Survivor 2017'de elenen son isim ünlüler takımından Çılgın Sedat oldu! Sedat'ın konseydeki vedası duygulandırdı...

Çılgın Sedat'ın vedası duygulandırdı!

Reyting rekorları kıran Survivor'da sürpriz bir şekilde adaya veda eden Çılgın Sedat'ın arkadaşlarıyla vedalaştığı sırada sadece Pınar ve Şahika'ya sarılması dikkat çekti.

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı ilk kez bu kadar sürpriz oldu. 21 mart elemesine performansı sebebiyle eleştiriler Şahika Ercümen ile birlikte performansları hayli yüksek olan Pınar Saka, Çılgın Sedat ve Furkan Kızılay çıktı. SMS oylamasının sonucunda herkes Şahika'yı beklerken tam bir sürpriz yaşandı ve erkeklerde en iyiler arasında olan Çılgın Sedat elendi.

ÇILGIN SEDAT'TAN DUYGUSAL VEDA

Çılgın Sedat'ın elendikten sonraki vedası duygusal oldu. Agresifliğini bir kenara bırakan Sedat herkese hakkını helal ederek vedalaştı. Sedat "Dua ediyordum. Çok hissediyordum gideceğimi. Burada 44 yaşında çok şey öğrendim. Bir pirinç tanesinin anlamını öğrendim, yüze bakıp abi diyenlerin abi derken bile o saygısızlığı gördüm. Yavaş yavaş yaşlılar eksiliyor sanki. Allah burda kalanların hiçbirine sakatlık vermesin. Hakkımı helal etmeyecek bir şey yok. Hakkım helaldir herkese " dedi.

Haberin Devamı

SADECE İKİ KİŞİYE SARILDI

Çılgın Sedat'ın arkadaşlarına vedasında dikkat çeken detaylar vardı. Sadece Şahika ve Pınar'a sarılan Sedat; Sabriye, Sema, İlhan, Adem, Serhat ve Furkan'ın ise sadece ellerini sıkarak vedalaştı. Geçtiğimiz günlerde ünlüler takımına veda eden bazı yarışmacılar kavgalı oldukları isimlerle vedalaşmadan gitmişlerdi.

İLHAN'IN HEDEF GÖSTERDİĞİ PRİM KAZANIYOR

Elemede ortaya çıkan bu tablo İlhan Mansız'ın hedef tahtası yaptığı kişilerin prim kazandığını ortaya koydu. Şahika Oyun kaybettiği için çok ağır bir şekilde herkesin önünde İlhah Mansız'ın bağırışlarına maruz kalmıştı. Bu olaydan kısa süre sonra İlhan'ın rotasına giren Sabriye de çirkin bir üslupla Şahika'yı hedef almıştı. Üzerine onca gidilmesine rağmen Şahika Sakin üslubu ve doğruluğu ile izleyiciden onay aldı.

[[SurveyID162 ]]